Alo/A.M. POHVALILA SE NOVOM LINIJOM Zvezda Granda skinula 92 kilograma, pa zapalila mreže fotkama u kupaćem kostimu (FOTO) 17:14 Vip 1
Alo/Đ.M. SKINULA 90 KILOGRAMA I SADA SVE POKAZUJE Zvezda Granda u šok izdanju, nikad dublji šlic i dekolte sve ostavili bez teksta (FOTO) 12:06 Vip 0
Informer/Alo/A.J. ŽELI DA IZGLEDA VRHUNSKI! Krstinja nakon drastičnog skidanja kilograma i operacije stavlja silikone, otkriveno koje će sve intervencije imati! 09:55 Vip 0
Grand Online/Alo/A.M. SAMO JA ZNAM KAKO MI JE! Zvezda Granda nakon razvoda i dve operacije priznala da prolazi kroz težak period! 10:35 Vip 1
Kurir/Alo/J.M. NE ZNAM ZBOG ČEGA SE KRSTINJA RAZVELA, NE ZANIMA ME! Slađa Zubić stala na stranu Zvezde Granda i podržala je ovim rečima! 22:38 Vip 0
Alo/K.G. TO JE JEDINA ISTINA! Krstinja Todorović odlučila da progovori o pravom razlogu zašto se razvela, pa otkrila da li je umešana treća osoba! 15:48 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. SMRŠALA 90 KILOGRAMA, PA SE RAZVELA! Krstinja Todorović stavila tačku na brak, a zatim otkrila i zbog čega! 17:26 Vip 1
Informer/Alo/J.J. DOBACIVALI SU JOJ NA ULICI KRMAČO! Zvezda Granda je napravila nesvakidašnju transformaciju, sada je brutalna, a ovo nikako ne sme da uradi! 12:16 Vip 0
Alo/K.G. NAKON ŠTO JE SMRŠALA 88 KILOGRAMA PEVAČICA NE PLANIRA DA STANE! Krstinja otkrila kako planira da liniju dovede do savršenstva 12:18 Vip 0
Alo/K.G. NOVA TRANSFORMACIJA KRSTINJE TODOROVIĆ! Pevačica napravila novu drastičnu promenu, a evo o čemu je reč! (FOTO) 16:50 Vip 0
Alo/K.G. PATILA SAM U SEBI! Krstinja otkrila da su je komentari ove pevačice trgli i naterali da krene da mršavi, udarila joj je šamar realnosti! 22:25 Vip 1
Blic/Alo/K.G. OPORAVLJAM SE SPORO I PSIHIČKI SAM LOŠE! Saša Popović obećao još estetskih korekcija zvezdi Granda kojoj je platio operaciju viška kože! 16:39 Vip 0
Grand Online/Alo/K.G. ORGAN SAM DALA ZA ZVEZDE GRANDA! Krstinja šokirala sve svojom pojavom, sa drenovima i zavojima se pojavila na sceni! 16:58 Vip 0
Alo/K.G. USPEŠNO TEČE OPORAVAK! Krstinja Todorović se pohvalila novi izgledom nakon skidanja viška kože, društvene mreže gore od komentara! (FOTO) 12:57 Vip 0
Alo/Đ.M. KRSTINJA PLAKALA KAO KIŠA PRED OPERACIJU! Pevačica se dve godine spremala za zahvat koji će joj promeniti život iz korena! 15:38 Vip 0
Alo/K.G. ZAHVALILA SE SAŠI POPOVIĆU NA ISPUNJENOM OBEĆANJU! Krstinja Todorović oglasila se nakon operacije, pa otkrila nove detalje! (FOTO) 17:38 Vip 0
Alo/K.G. OGLASILA SE KRSTINJA NAKON OPERACIJE! Pevačica objavila prvu fotografiju i otkrila kako se sada oseća! (FOTO) 21:30 Vip 0
Alo/I.G. OGLASILA SE PORODICA KRSTINJE TODOROVIĆ! Otkrili kako se oseća pevačica nakon ozbiljnog zahvata! 13:56 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE SMRŠALA 88 KILOGRAMA! Otkriveno koliko je Saša Popović iskeširao za operaciju Krstinje Todorović, nije štedeo! 14:16 Vip 1
Alo/Đ.M. SAŠA POPOVIĆ ODRŽAO OBEĆANJE! Isplivale fotke Krstinje Todorović iz bolnice gde se priprema za operaciju uklanjanja viška kože nakon mršavljenja! (FOTO) 12:21 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
KO JE KAMALA HARIS? Trnovit put ka vrhu potpredsednice SAD - Može li ona postati lice nove Amerike? (FOTO) 09:15 Vesti 0
U PONEDELJAK ĐACI NE DOLAZE U ŠKOLU! Počinje jesenji raspust za učenike osnovnih i srednjih škola! 08:59 Vesti 0