Milica Jovanović VEST MISTERIOZNO PROCURELA Advokat Mila Božovića za odluku saznao iz medija - razlog znaju sudije i novinari 10:21
M. J. M. UBICA I IMITATORI OSTAJU POD KLJUČEM! K. K. koji je izvršio masakr, kao i nasilnici koji ga oponašaju idu na posmatranje 06:40 Vesti 0
alo.rs AKO K. K. NE NEMA MENTALNU BOLEST MOŽE IĆI KUĆI Reči advokata zabrinule sve, "da li je to pravedno"? 14:32 Hronika 0
Alo!/Telegraf NA MESTU MASAKRA KRV STRADALIH, TUGA I MUK U kom slučaju pomahnitalog ubicu iz Mladenovca ne čeka doživotna robija? 16:28 Hronika 0
Alo/M.V. NAKON OGLAŠAVANJA KARIĆEVOG ADVOKATA, USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR NATAŠE ŠAVIJE! Starleta nije mogla da ostane imuna, odmah mu poručila sledeću stvar 14:10 Vip 0
Alo/M.V. SKANDALOZNA IZJAVA KARIĆEVOG ADVOKATA! "Nataša više izgleda strašno nego što to zapravo jeste", javnost zabezeknuta 13:35 Vip 0
Alo.rs "I OPTUŽNICAMA POKUŠAVAJU DA UPLAŠE I PROTERAJU SRBE" Oglasio se advokat Goran Petronijević 07:00 Vesti 0
Blic/Alo/A.J. "NE ZNAM DA LI ĆE DA PUSTITI IZ PRITVORA" Karićev advokat otkrio kada će Stefan dati izjavu, pa priznao njegova očekivanja! 21:06 Vip 0
24sedam/Alo/M.V. OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA! Biće zadržan u policiji, a ono što je otkrio o incidentu zanimalo je sve 12:25 Vip 0
Telegraf/Alo/A.J. OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA Osumnjičeni za navodno prebijanje je i dalje u bekstvu, a evo šta je njegov branilac imao da kaže na celokupnu situaciju! 21:26 >> 21:36 Vip 0
Alo!/Tanjug ADVOKAT O SLUČAJU DETETA KOJE JE OTAC ODVEO U ŠVAJCARSKU Evo u kom slučaju bi mališan bio vraćen majci! 16:26 Hronika 0
Informer/Alo/A.J. ČEKA GA KAZNA DO DESET GODINA ZATVORA Oglasio se Gatozov advokat, pa otkrio sve detalje krivičnog dela! 17:00 Vip 0
Alo.rs/Blic.rs DA LI MIKA ALEKSIĆ IMA TAKTIKU Učitelj glume namerno usporava suđenje? 20:58 Hronika 0
Alo!/Tanjug VEZAO MLADIĆA U ŠPAJZ, PA MU S NOŽEM U RUKAMA PRETIO Zbog ovog advokatovog poteza otkazano suđenje Darku Kostiću 17:21 Hronika 0
Tanjug; Alo; DARIJA PRED SUDOM Advokati traže da se brani sa slobode, evo odakle je dobila instrukcije! 00:02 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OVO JE OTAC KOJI JE POGINUO U RAKOVICI Zakucao se kombijem u voz, njegovoj ćerkici (4) se bore za život 17:15 Hronika 0