ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 28. OKTOBAR Kod Ovna prijateljstvo prerasta u ljubav, nove uplate pristužu Raku na račun, opasnost od trovanja za Jarca 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. OKTOBAR Priliku za neobavezni flert imaće Blizanci, značajan novčani priliv čeka Raka, Lavu će glave doći burni temperment 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 26. OKTOBAR Komplikacije na svakom koraku čekaju Ovna, Škorpiji finansije kreću nizbrdo, Vodoliji nova ljubav, dolazi iznenada 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 25. OKTOBAR Blizance čeka povećanje plate, veće probleme sa ljubomornim partnerom imaće Rak, Vodolija ulazi u bolji period 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devicu čeka haos na poslu, na polju ljubavi Škorpija preuzima incijativu, osetljive tačke Ribama biće želudac i stomak 09:10 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 24. OKTOBAR Blago finansijsko poboljšanje za Bika, fatalan susret očekuje Raka, veće svađe i konflikti sa partnerom imaće Strelac 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. OKTOBAR Blizanci donose važnu odluku, manji dobitak na sreću za Devicu, Vodolije očekuju romantični trenuci 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ONI SU ROĐENI DA MENJAJU SVET Tri znaka u horoskopu imaju misiju da pokrenu velike događaje 12:50 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. OKTOBAR Ribe treba da pripaze šta pričaju, Jarcu stari dug dolazi na naplatu, sujeta Škorpiji remeti partnerski odnos 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 19. OKTOBAR Ovna čeka prilika za napredak na poslu, Raka sreća prati kuda god da krene, Lav treba da čuva novac 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 18. OKTOBAR Neodgovornost će se Lavu obiti o glavu, greške iz prošlosti Devici dolaze na naplatu 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NEDELJNI HOROSKOP Bikovi će imati razgovor sa nadležnim, Lava čeka kriza u odnosima, Vodolije su u psihološkom minusu 11:12 Žena 0
ALO.RS/A.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 16. OKTOBAR Devica pravi niz grešaka na poslu, manji priliv novca za Jarca, Riba u ljubavnom zanosu 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. IDUĆE NEDELJE IMAĆE VIŠE SREĆE OD OSTALIH Ovi horoskopski znakovi imaće velike šanse za neočekivani uspeh u poslu i unapređenje 12:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 14. OKTOBAR Blizanci su pod snažnom negativnom energijom, Lava čeka razočarenje, kod Device sve pršti od ljubavnih varnica 09:48 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA VIKEND Ovna čeka romansa, Blizanci imaju problem sa finansijama, Vaga će da putuje 17:39 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. POSLEDNJI BROJ U GODINI ROĐENJA DA LI STE PREDODREĐENI ZA VELIKI NOVAC Samo se nekima smeši bogatstvo, da li ste to vi 09:17 Žena 0
alo. rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 13. OKTOBAR Pozitivne promene na polju ljubavi za Ovnove, neočekivana uplata "leći će" Vodolijama, problemi na nervnoj bazi za Strelčeve 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 11. OKTOBAR Vage su sa razlogom zabrinute za finansije, za Strelčeve moguć prekid emotivne veze, jake bolove u stomaku imaće Rak 05:00 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1