alo.rs/S.Ć. HOROSKOP PAVELA GLOBE ZA SEPTEMBAR Zavist uništava sreću Ovnu, Lav će doživeti ljubavnu avanturu, Vodolije čeka finansijski uspeh 17:03 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 31. AVGUST Komlipikacije u vezi imaće Ovan, Jaraca čeka novčani dobitak, a Blizance unapređenje 09:56 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 30. AVGUST Blizanci će uspeti u svemu što žele, Škorpija će imati konflikt na poslu, nesuglasice sa partnerom očekuje Jarca 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA 29. AVGUST Devica će imati komplikacije na polju emocija, Škorpija upada u dugove, Vagu muči vrtoglavica 05:00 Žena 1
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. AVGUST Turbulentan odnos s partnerom imaće Rak, Vodolija treba da bude oprezna u rukovanju novcem, Strelca muče sinusi 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST Partner igra dvostruku igru s Ribama, Vodolijama uskoro sledi poboljšanje finansija, Blizanci su pod velikim pritiskom 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. NA POMOLU BLAGOSTANJE Saznajte šta mlad Mesec od 27. avgusta donosi vašem znaku 15:30 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. AVGUST Vodolije, došlo je vaših pet minuta, Jarčevi, pruža vam se jedinstvena prilika za napredak, Bikovi, moguć je raskid 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 24. AVGUST Ovan će imati nesuglasice sa partnerom, Vodolija će dobiti ponudu iz inostranstva, Jarca muči nedostatak volje 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. SUTRA POČINJE BURAN PERIOD RETROGRADNOG URANA Poljuljaće nas od temelja, a ovo su kritični datumi do maja 2023. 12:25 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 23. AVGUST Zastoj u prilivu novca imaće Ovan, početak ljubavne veze za Devicu, Ribama kolege rade iza leđa 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. LJUBAVNI HOROSKOP Rakove će bez razmišljana ući u tajnu vezu, Device će imati strasni susret, Jarčevi prave nepotrebne trzavice u odnosu 12:20 Žena 0
alo.rs/S.Ć. VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Lav i Jarac će imati novčane probleme, Škorpiji je brak u velikoj krizi, Vodolija će dobro profitirati 10:38 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 22. AVGUST Ovnovima priliku za kontakt sa inostranstvom, Bikove čekaju sukobi sa kolegama na poslu, slučajan susret za Lavove biće sudbinski 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 19. AVGUST Blizanci treba da se čuva manipulacija i spletaki, Vaga će imati svađu sa partnerom, Škorpija će imati problem sa sinusima 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. TRAŽE DLAKU U JAJETU Večiti kritičari - Ovim znakovima u horoskopu nikako ne možete ugoditi 11:43 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. AVGUST Iznenadni dobitak za Škorpiju i Vagu, Lav će sklopiti unosan ugovor, Blizance čeka rastanak od partnera 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. UNIVERZUM IM ŠALJU BLAGOSLOV Za ova 4 horoskopska znaka septembar će biti najbolji mesec u godini 16:19 Žena 0
alo.rs/S.Ć. SPREMITE SE ZA RETORGRADNI URAN Otvaramo se za nove i dobre stvari, koje su nam suđene 12:34 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1