alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 22. APRIL Početak strasne ljubavne veze za Raka, konkurencija "minira" Jarca, nervoza i rasejanost prate Vagu 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. UNIVERZUM IM ŠALJE LJUBAV Tri znaka horoskopa ovog leta upoznaju srodnu dušu 18:32 Žena 1
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 21. APRIL Ovnovi pred raskidom, Vage nailaze na prepreke na poslu, Strelčeve čekaju konflikti i nerazumevanje 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. NEOČEKIVANI NOVČANI OBRT ZA ČETIRI ZNAKA Evo ko treba da traži povišicu, a ko da se okrene igrama na sreću 10:38 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 19. MART Rakovi napredovaćete u poslu, Ribe zaljubićete se na prvi pogled, Vodolije posetite kardiologa 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. APRIL Ovan i Lav dobijaju i priznanje i novac, Device će imati žestiku svađu sa partnerom 05:00 Žena 4
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA VIKEND Jarac uživa u novoj vezi, Škorpije pred ostvarenjem velikog sna 16:51 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 15. APRIL Ovnovi čeka vas uspeh na putovanju, Rakovi partner vam sprema lepo iznenađenje, Ribe dobićete posao iz snova 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. OVOG DANA U NEDELJI RAĐAJU SE LIDERI Jupiter je njihov zaštitnik i zato ih sreća prati u stopu 12:10 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. APRIL Vage dobijaju nasledstvo, Škorpije treba da izbegavaju ljubomorne scene, Device će imati probleme sa stomakom 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. VEČITI BUNTOVNICI Ovi znakovi horoskopa ne možete "ukrotiti", njihov moto je "pravila su tu da se krše" 10:06 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 13. APRIL Blizanci iznenadni susret obećava, Lavovi sve je u vašim rukama, Ribe vas baš hoće sreća 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP Rak će zbog loše procene imati gubitak, Vaga da se čuva sumnjivih ljudi, dva znaka će se značajno uvećati saldo na računu 11:17 Žena 1
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. APRIL Blizanci, ako rizikujete, izgubićete, Lavovi, ne ulazite u konflikte, Škorpije, otvaraju vam se nova vrata 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 10. APRIL Bika i Ovna čeka finansijski dobitak, Lavu predstoji ljubavna avantura, Rak je emotivno poljuljan 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 8. APRIL Ovnovi se zaljubljuju na prvi pogled, Devicama kasni novac, Vage će se razočarati i u kolege i partnera 05:00 Žena 1
alo.rs/S.Ć. VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ Ovan će započeti sjajnu ljubavnu vezu, Škorpija će dobiti priliku života, Devica treba da se čuva prevaranata 10:33 Žena 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DIRLJIVO PISMO DEČAKA IZ JABLANICE ĆE VAM SLOMITI SRCE: "Hvala puno, ja sam dobar dečak..." 17:16 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50