ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. MART Raku nerazumevanje nadređenih, Devici konflikti i stresne situacije, Biku neverstvo u ljubavnom odnosu 06:33 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 19. MART Lavovi, partner se "ladi" od vas, Škorpije, strpite se dok oluja prođe, Vodolije, čeka vas važan susret 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. MART Blizanci, očekuje vas prijatno iznenađenje, Vage, suočite se sa kolegama koji vas omalovažaju, Škorpije, samosažaljenje vam neće pomoći 06:58 Žena 0
alo.rs/S.Ć. NE IGRAJTE SA SA NJIHOVIM POVERENJEM Ovi znakovi horoskopa ne praštaju laž, ni prevaru 16:55 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 17. MART Nepredviđena situacija za Blizance, Vagu nervira partnerovo ponašanje, Ribe okupirane finansijama 06:39 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. MART Blizanci dobijaju zasluženu nagradu, Jarac pred novim izazovima, a Ribe se bore za svoja prava 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 15. MART Biku zastoj i nesporazumi na poslu, Rak u iskušenju da uđete u tajnu vezu, Ribama se javljaju alergije 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 14. MART Ovnu napet i težak razgovor s nadređenima, Raku će familija zagorčati dan, Devicu očekuje sudbinski susret 06:42 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 13. MART Device očekuje svađa sa partnerom, Ribe dobijaju vetar u leđa, Vodolije će imati štetu 09:20 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 12. MART Vaga je opterećena poslovnim planovima, Blizance će zavarati slatkorečivost partnera, Ribe iritira nečije ponašanje 05:35 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. MART Ovan očekuje novac, Škorpiju nervira partnerova hladnoća, psihičke tegobe zbog položaja Meseca muče Ribe 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 10. MART Ovnu i Raku velika promena na poslu, Devica se prepušta ljubavnom izazovu, Ribe luduju zbog ljubomore 06:57 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 9. MART Bik će čuti lepe vesti, Blizanci razmišljaju o prekidu veze, Jarac nepromišljeno ulazi u konflikte 06:21 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 8. MART Blizancima uspeh dolazi polako ali sigurno, pred Lavom je faza burnih ljubavnih promena, Ribe čeka poznanstvo na javnom mestu 10:52 Žena 0
alo.rs/S.Ć. PROLEĆNI HOROSKOP ASTROLOGA JELENE ĐOKIĆ Ko ima ovaj podznak zgrnuće brdo para u maju 17:48 Žena 0
ALO.RS/s.ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 7. MART Riba sklona brzopletim reakcijama, Strelacu partner okreće leđa, Vagu muči ukočenost u leđima 06:49 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovan će imati veće troškove, sitni nesporazumi na poslu čekaju Devicu, nervna napetost za Vodoliju 09:00 Žena 1
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 6. MART Škorpija donosi konkretne, važne odluke, Biku se neko meša u vezu, Strelca čeka odlaganje isplate 05:33 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 5. MART Strelcu povoljan period za ljubav, Lav se plaši promena, Biku problemi sa plućima 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. MART Lav će imati manju štetu na poslu, obnova komunikacije sa starom simpatijom za Jarca, Vodolija sklona gojenju 05:00 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50