alo.rs/S.Ć: HOROSKOP ZA UTORAK, 31. JANUAR Bika čeka romantična zabava u dvoje, Lava će zaboleti nečiji komentar, Ribe sklone konfliktu 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. TRI ZNAKA ČEKAJU VELIKE PARE Njima će početak februara doneti finansijsko blagostanje 12:16 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 30. JANUAR Rak preteruje u poslu, težak dan za Lava, Vaga traži pažnju 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 29. JANUAR Devicu remete problemi u komunikaciji, Jarcu treba odmor, a Ribe spremne za novu vezu 07:18 Žena 0
alo.rs/S.Ć. POČEO JE MOĆAN ASTRO PERIOD Evo kome položaj Venere donosi sudbinske susrete, a kome Jupiter pruža šansu za dobru zaradu 12:50 Žena 0
alo.rs/S.Ć. "FEBRUAR JE MESEC ČUDAKA" Astrolog otkriva ko će 'navući' bedu na vrat, a kome će se posrećiti 08:01 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. JANUAR Blizanci u strahu od raskida, Vagi iskrsavaju nepredviđene poteškoće, Vodolija ostaje kratkih rukava 06:48 Žena 0
alo.rs/S.Ć. LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Device, imate sve šanse da upoznate srodnu dušu, Blizanci, možete da uđete u tajnu vezu sa šefom, Lavovi, suočite se sa problemima u vezi 09:42 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 27. JANUAR Blizanci su blokirani u poslu, Raka izjeda ljubomora, Strelac u centru pažnje, Jarac u pregovorima 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. JANUAR Dobri aspekti za Lava, Vaga zaljubljena u Jarca, Strelcu stiže novac 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SREDU, 25. JANUAR Ovan će se razočarati u partnera, Lava će na poslu pokušati skloniti u stranu, Devica od života pravi melodramu 06:26 Žena 0
alo.rs/S.Ć. MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Blizanci nastavljaju karijeru u inostranstvu, Rak će zbog novca imati nesuglasice sa partnerom , Vage saznaju "ko im radi iza leđa" 14:55 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA UTORAK, 24. JANUAR Ribe sede na dve stolice, jedna Škorpija misli na Bika, Rak će imati ozbiljan problem na poslu 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ZA NJIH ĆE 2023. GODINA BITI KLJUČNA Za ovih 5 znakova uspesi će se ređati kao na traci 22:57 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. JANUAR Bik je dobro zbog jedne osobe, Blizancima Škorpija drži stranu, Vodoliju čeka uspešan dan 00:11 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. JANUAR Ovan lakoverno prihvata novi izazov, Lav i Škorpija u ljubavi, Strelac će imati problem sa srcem 06:44 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. JANUAR Blizanci izloženi novim iskušenjima, Jarac dobija dobru ponudu, Strelac čezne za zauzetom osobom 06:45 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA PETAK, 20. JANUAR Poslovni izazovi za Raka, Vaga oseća emotivni nemir, Lava muče sinusi 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. PREVARIĆE VAS BEZ GRIŽE SAVESTI Ova dva znaka horoskopa su najnevernija partnerima 17:27 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. JANUAR Poslovni problemi za Blizance, Vodolija sumnja u namere kolega, Vaga u ljubavnom zanosu 05:00 Žena 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25