OVO JE PRVA VODITELJKA SLAGALICE Bila u užem izboru za mis Jugoslavije, pa glavna urednica televizije, a mnogi su je zaboravili 21:50 Vip 0
VODITELJKA ZAVRŠILA SA TONCEM U KREVETU! Hit priča ostavila javnost u šoku, proveli noć zajedno, suprug je tražio po hotelu 15:15 Vip 0
TRUDNA VODITELJKA GRANDA Mesecima krila da je u drugom stanju, pa sve iznenadila fotografijama, evo kako joj stoji trudnički stomak 16:15 Vip 0
SKINULA SE POZNATA VODITELJKA! Raspametila javnost, pokazala brutalnu figuru, nikada ne biste pogodili koliko ima godina 21:52 Vip 0
POGLEDAJ NA ŠTA LIČIŠ, TI SI JEDNA OBIČNA... Muškarac se uključio u program uživo i žestoko izvređao čuvenu voditeljku (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
MUŽ JE NATERAO DA SE SLIKA GOLA Voditeljka dobila otkaz na RTS- u, a eksplicitne fotografije koštale su je karijere 07:00 Vip 0
POPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM MOGLA Isplivala fotka naše voditeljke iz prošlosti, izgleda neprepoznatljivo 09:11 Vip 0
BRAT VUJADINA SAVIĆA 12 GODINA BIO U BRAKU SA POZNATOM VODITELJKOM Ovaj šmeker je dever Mirke Vasiljević, a evo čime se bavi 20:00 Vip 0
OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka 20:47 Vip 0
IZBACILA DVE STVARI I SMRŠALA 12 KG Naša voditeljka jela po četiri sladoleda dnevno, a posle porođaja dovela liniju do savršenstva 17:30 Vip 0
OVIM JE REKLA SVE Prvo oglašavanje Dušice Jakovljević nakon vesti da Ana Ćurčić postaje voditeljka 17:18 Vip 1
"AAA, UBIĆU DECU, BEŽI!" Voditiljka Pinka u programu uživo sela na sanke, pa napravila karambol 14:59 Razonoda 0
DOGAĐAJI ZBOG KOJIH JE PREKINUT DNEVNIK O KOJIMA SE PRIČA I DANAS Jednom je bilo zbog ove folk zvezde, a o pehu voditeljke brujao je region tada 14:28 Vip 0
ZBOG OVE VODITELJKE CELA BOSNA GLEDA VREMENSKU PROGNOZU Ima samo 20 godina, a snimci broje preko milion pregleda 14:50 Vip 0
NAORUŽANA ČITALA VESTI Voditeljka ušetala u studio i šokirala sve - Šta joj je to za pojasom? 14:23 Razonoda 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROR - ŽENE SPREMAJU ZA RAT SA RUSIJOM! NATO zemlja vrši poslednje pripreme za obračun! 16:00 Vesti 0
BESNI STRAVIČNA OLUJA, VODA NOSI SVE PRED SOBOM, IMA MRTVIH Objavljeni zastrašujući snimci iz evropske zemlje 15:15 Vesti 0
"AKO OVO RADITE ZAVRŠIĆETE NA MOM OPERACIONOM STOLU" Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca 15:49