ŠOK! Večernji Dnevnik na RTS-u kasnio, voditeljka na početku programa saopštila šta se desilo 21:45 Vip 0
MREŽASTE ČARAPE I NAJKRAĆI ŠORTS IKADA! Voditeljka usijala društvene mreže, pokazala brutalnu figuru 15:52 Vip 0
MREŽOM PREKRILA GOLA RAMENA Sve oči uprte u Oliveru Kovačević, ovakvu je nikada niste videli 15:37 Vip 0
SVAKODNEVNO ME ZLOSTAVLJAJU I VRŠE PRITISAK NADA MNOM: Sanja Marinković otvoreno priznala ko je i na koji način maltretira 06:45 Vip 0
ZAVIRITE U RASKOŠNI DOM DRAGANE KATIĆ Luksuznim dupleksom preovladavaju nežne boje i harmonija, a voditeljka je otkrila i sa kojim muškarcem deli životni prostor 06:30 Vip 0
BILJANA OBRADOVIĆ HOSPITALIZOVANA Voditeljka se oglasila iz bolničkog kreveta: Kad doteraš do kraja... 21:30 Vip 0
DOBILA SAM PRILIKU KOJA SE NE PROPUŠTA: Dušica Jakovljević pred Alo! kamerama nikada iskrenije o napuštanju Pinka 22:15 Vip 0
NISAM BILA SVESNA POPULARNOSTI! Dušica Jakovljević javno priznala kako se nosi sa slavom, njima uputila veliku zahvalnost 20:44 Vip 0
"SLAĐA OD NAJSLAĐEG VOĆA" Irina Vukotić obradovala fanove elegantnim autfitom, poludeli zbog njene lepote, ali bilo je i primedbi 19:45
MARIJA KILIBARDA SAMO U PEŠKIRU Voditeljka se razgolitila, snimala se nakon tuširanja, a njeno bujno poprsje upada u oči 13:19 Vip 0
NOGE OD MILION DOLARA Jovana Joksimović prošetala minić u programu uživo, muškarcima popadale vilice 11:45 Vip 0
TO JE MOJA IMOVINA I KOŠTALA JE 200.000 EVRA: Ponovo uništen mural Jovane Jeremić, voditeljka počiniocima ljutito zapretila 12:21 Vip 0
MAMI UZDAHE! Ova zanosna plavuša je majka Dee Đurđević, njen izgled izazvao opštu pometnju! 19:00 Vip 0
BILA SAM POPULARNIJA OD LEPE BRENE! Suzana Mančić nakon toliko godina otkrila šta ju je izluđivalo 18:08 Vip 0
SKINUO SE MUŽ VODITELJKE DNEVNIKA Osvanula njegova provokativna fotka, pomutio um ženskom polu! 16:27 Vip 0
DISALI SMO KROZ CEV, UMALO SE NISMO UGUŠILI Potresna ispovest Jovane Jeremić, do detalja opisala horor kroz koji je prošla 12:49 Vip 0
PSIHIČKI SAM NESPREMNA ZA POTOMSTVO Dea Đurđević otkrila kakav odnos ima sa decom i kada planira da postane majka 08:45 Vip 0
12 GODINA NISAM U KONTAKTU SA OCEM Dea Đurđević otvorila stare rane: Kada se razveo od mame, razveo se i od mene 18:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI NOVI SAVSKI MOST: Biće prilagođen pešacima i biciklistima, evo kada će biti završen! (FOTO) 12:29 Vesti 32