VODITELJKA VESTI PRIZNALA DA VOLI ŽENE Nakon javnog priznanja nastao haos, pokazala i devojku! 09:30 Vip 0
EVO ŠTA JOVANA JEREMIĆ NOSI U AMERIKU Pogledajte svaki detalj, bez ovoga ne može da krene, pokazala sve javno! 08:55 Vip 0
SKINULA SE VODITELJKA RTS (51) Pokazala brutalnu liniju, celo telo u mišićima, mreže gore (FOTO) 06:00 Vip 1
PEVAČICA RASPLAKALA JOVANU JEREMIĆ !U programu uživo priznala sve, nastao muk u studiju: "Dete mi kasni u razvoju..." 12:45 Vip 0
"NIJE ME BRIGA NI DA KOMETA UDARI U ZEMLJU" Meksička voditeljka izveštavala o uraganu, pa postala hit 15:41 Razonoda 0
VERENA JOVANA JEREMIĆ? Dragan joj priredio neverovatno iznenađenje: Ovo je kruna naše ljubavi! (VIDEO) 19:06 Vip 0
DA LI JE ONA NAJZGODNIJA VODITELJKA RTS? Pokazala čime raspolaže, ove obline ne viđate u emisiji! 15:18 Vip 1
KAKAV BLAM NAŠE POZNATE VODITELJKE! Nije znala o čemu se radi, ljudi nisu prestajali da je zadirkuju zbog ove situacije! 06:30 Vip 0
NJEN BRAT SE SMRTNO POSVAĐAO SA RODITELJIMA Komšije iz Ljiga otkrile porodične tajne Jovane Jeremić, o ovome nikada nije govorila! 08:35 Vip 0
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU JOVANE JEREMIĆ! Kada je voditeljka okrenula leđa kameri nastao kolaps! 20:06 Vip 0
VODITELJKA RTS GA STROGO KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI! Bićete u šoku kada čujete ko je njen suprug 19:26 Vip 0
VODITELJKU U 33. GODINI MAJKA KUPA! Objavila fotografije iz kupatila, javnost šokirana, a evo šta se krije iza ovog poteza! 17:32 Vip 0
"DEDA ME JE ISPIPAO NA KVARNO" Šok ispovest voditeljke, otkrila šta su joj sve radili takmičari iz emisije: "Plakala sam, terali su nas..." 16:55 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ UZELA 1.000 EVRA ZA 10 MINUTA! Voditeljka napravila haos na svadbi, jedva drži mikrofon od para 10:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE POVLAČI SA TELEVIZIJE! Voditeljka otkrila čime će se baviti: Nije mi cilj da gnjavim ljude! 07:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57