Alo/E.B. GLEDAOCI U NEVERICI ZBOG VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA Ne mogu da veruju šta je uradila u programu uživo, pogledajte ovo samo! (FOTO) 18:16 Vip 0
Informer/Alo/N.D. "BOLJE JOJ JE DA NE MORALIŠE" Mitar Mirić brutalno opleo po Dušici Jakovljević, pa joj javno uputio skandaloznu poruku 10:00 Vip 0
Alo/E.B. MALTRETIRAO JU JE, PONIŽAVAO I BRUTALNO VREĐAO Evo kako izgleda prvi muž Suzane Mančić zbog kojeg je prošla kroz agoniju i pakao! (FOTO) 22:20 Vip 0
Alo/M.V. TUGA! Smrtni slučaj u domu poznate voditeljke, ona je totalno slomljena od bola, detalji koje je otkrila nikoga neće ostaviti ravnodušnim 09:40 Vip 0
Stori/Alo/N.D. SVE O RASTANKU JOVANE I ŽELJKA! Joksimović se oglasio, pa potvrdio vesti o krahu ljubavi: Iz poštovanja neću otkriti razloge 09:21 Vip 0
Alo/A.J. PEVAČ U CENTRU SKANDALA Dušica Jakovljević napala Mitra Mirića nakon što su isplivale poruke koje je slao: Matorac obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim! 21:35 Vip 0
Story/Alo/A.J. "LUDO JE VOLEO, KAKVA JE TO LJUBAV BILA" Ovo je prva supruga Vojina Ćetkovića, pogledajte njihovu jedinu fotografiju koja sve govori! 20:09 Vip 0
Alo/A.J. "MUKA MI JE" Dušica Jakovljević udarila na poznatog pevača zbog njegovog ponašanja, mazio zadnjicu dosta mlađoj devojci, voditeljka se zgrozila! 18:58 Vesti 0
Alo/E.B. PROCURILA ŠOK FOTKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ IZ PROŠLOSTI Niko ne može da veruje šta joj se desilo, voditeljka ne liči na sebe (FOTO) 14:26 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK STOJI IZA ADRIANE ČORTAN Uticajni biznismen kojeg krije i čuva od svih, a konačno uslikani zajedno u javnosti! (FOTO) 12:30 Vip 0
Alo/E.B. KONOBAR NAPAO JOVANU JEREMIĆ I ŽESTOKO JE PONIZIO Voditeljka doživela nervni slom, obračunali se pred svima, a onda je imala šokantan zahtev! (VIDEO) 10:04 Vip 0
Alo/E.B. BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE KO JE SUPRUG VODITELJKE DNEVNIKA RTS-A Jako je uticajan i cenjen, godinama ga je skrivala od svih! (FOTO) 07:37 Vip 0
Story/Alo/A.J. OVO JE OŽENJENI DEČKO IRINE VUKOTIĆ I SVI GA ZNATE Voditeljka pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa njim, a sada isplivali dokazi! 21:53 Vip 0
Alo/A.J. ZAVIRITE U DOM SANJE KUŽET Voditeljka pokazala gde uživa sa svojom porodicom, sve odiše luksuzom, nije štedela! (FOTO) 17:06 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. SKANDALOZNA DRAMA NIKOLINE PIŠEK I NJENOG SVEKRA On načinio stravičan korak, na dan pomena će se desiti neviđeni haos! 08:51 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "POPOVIĆ NIJE HTEO DA ME ZAPOSLI JER SAM DEBELA" Voditeljka optužila Sašu, pa otkrila nepoznate detalje, zbog kilaže joj nije dozvolio ni da se slika! 06:30 Vip 0
Alo/A.J. "KRAVE SAM ČUVALA CELO LETO" Bojana Ristivojević otkrila detalje svog života na selu, pa priznala žasto je otac razočarao! 19:50 Vip 0
Alo/B.S. NIKOLINA PIŠEK ŠOKIRALA OBJAVOM Voditeljka se skinula, pokazala svoje izvajano telo, a svi gledaju samo jedno (FOTO+VIDEO) 15:40 Vip 0
Alo/E.B. BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE! Ova naša voditeljka je bivša žena Mašana Lekića, jednu stvar nikada nije mogao da joj oduzme! (FOTO) 11:20 Vip 0
Alo/E.B. ŠTA SE DESILO JOVANI JOKSIMOVIĆ? Niko ne može da je prepozna, njeno poslednje izdanje ostavilo u šoku javnost! (FOTO) 07:22 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35