SA 37 GODINA SAM NAUČILA DA SEČEM LUK Voditeljka iznenadila izjavom, snimala se u kuhinji i pokazala svoje umeće 18:25 Vip 0
REKLA SAM MU DA NAPUSTI EMISIJU ODMAH! Sanja Marinković besna zbog gosta, ovakvu je nikada niste videli! 07:00 Vip 0
EMISIJA JOJ SKINUTA SA TELEVIZIJE, A ONA NESTALA SA SCENE Bila je najpoznatija voditeljka, a evo kako danas izgleda 18:45 Vip 0
ODAVDE ĆE JOVANA JEREMIĆ VODITI JUTARNJI Voditeljka pripremila spektakl, ovako nešto još nije viđeno u Srbiji, direktno se obratila Mitrovićima! 19:15 Vip 0
NAŠA VODITELJLA NAKON TRAGEDIJE SREĆU PRONAŠLA PORED NJEGA! Više se ne kriju, uživaju u putovanjima, a evo čime se njen dečko bavi! 07:00 Vip 0
MILJANA UZELA HALJINU VODITELJKI PINKA! Usred emisije tražila od nje da je skine, ona se odmah oglasila! 10:06 Vip 0
PLAŠILA SAM SE SVEKRVE! Voditeljka Pinka udata za pevača i vozi besnu mašinu, sada ogolila dušu i priznala sve! 07:45 Vip 0
ZBOG NJE JE JOVANA JOKSIMOVIĆ POSTALA VODITELJKA Njeni roditelji nikada nisu prihvatili njenu odluku, bila je očajna 18:10 Vip 0
ŠOK SCENA U EMISIJI UŽIVO Voditeljkin bivši muž se uključio u program, a ono što je rekao o njoj je sve iznenadilo 22:00 Vip 0
IZGLEDA DECENIJU MLAĐE Jovana Joksimović proslavila rođendan, a ne možete ni da zamislite koliko zapravo ima godina! 09:05 Vip 0
BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE KO JE MUŽ VODITELJKE DNEVNIKA! Iz braka sa kolegom ima sina, privatan život krije od javnosti! 14:30 Vip 0
NISI BOG, KAKAV JE OVO STAV, NIKO TE NIŠTA NIJE PITAO! Voditeljka žestoko udarila na Jovanu Joksimović, javno joj se obratila, haos! 12:44 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ DRASTIČNO PROMENILA IZGLED Ljudi u čudu zbog njene transformacije, ovakvu je nikada niste videli! 11:15 Vip 0
GLUMAC NEM OD BOLA ZBOG PRERANE SMRTI VODITELJKE PINKA Objavio njenu fotografiju, ne može da sakrije tugu 15:35 Vip 0
OGLASIO SE BRAT PREMINULE VODITELJKE! Srpski maneken nem od bola, objavio fotografiju koja kida dušu 16:40 Vip 1
PRE SMRTI JE OTKRILA SVE O NJEMU Ovo je istina o odnosu sa bivšim mužem reperom iz "Beogradskog sindikata" 07:30 Vip 0
BOLNI PRIZORI ISPRED DOMA PREMINULE VODITELJKE Muk i tuga u ulici, evo ko je zatečen ispred njene zgrade 00:16 Vip 0
VODITELJKA SLOMLJENA ZBOG SMRTI KOLEGINICE SA PINKA! Nije mogla da zaustavi suze: Srce mi se cepa! 22:18 Vip 0
VODITELJKI ISPAO ZUB U PROGRAMU UŽIVO Gledaoci u šoku, a o njenoj reakciji će se pričati! 07:50 Vip 0
VODITELJKA PINKA ZAVRŠILA DVA FAKULTETA! Sigurno ni ne slutite za šta se zapravo školovala Dea Đurđević 17:45 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RUSI UPALI U STAN I UBILI DVE ŽENE" Ukrajinski tužilac tvrdi: Namerno su pucali u civile 21:54 Vesti 0
VATRENI HAOS NA AERODROMU Avion se zapalio pri sletanju, jeziva scena sa mesta nesreće u Antaliji (VIDEO) 21:36 >> 21:50 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02