Alo/Đ.M. ŽESTOKI NAPADI NA PRODUKCIJU! Voditeljka Parova u neviđenoj svađi sa ovom ukućankom, pljušte optužbe sa obe strane! 18:40 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. NAKON VESTI DA JE IZBACUJU IZ STANA! Oglasila se Jelena Golubović i otkrila da njenoj majci prete smrću, obelodanila sve jezive detalje i kroz šta prolazi 17:14 Vip 1
Alo/Đ.M: DESET GODINA NE ŽELI DA GA PRIHVATI! Ivan Gavrilović otkrio istinu o svom vanbračnom detetu, dodatno razbesneo cimere, a posebno Milijanu! 15:49 Vip 0
Alo PRIJATELJI SA BENEFICIJAMA Ivan Marinković i Jelena nakon pijane žurke sredili svoj odnos, sve "pucalo" od emocija! 13:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠESTORO U OPASNOSTI! Ovi takmičari su nominovani za izbacivanje iz Parova, a neočivano su gledaoci nju izglasali! 13:21 Vip 0
Alo/Đ.M. OVOGA SE NAJVIŠE PLAŠI! Isplivao Mijaninin najveći strah, a tiče se Ivana Gavrilovića! 23:02 Vip 0
UKANALIO GA PRED SVIMA! Rijaliti učesnik izneo nove skandalozne detalje iz života Ivana Gavrilovića, on od blama nije znao šta da kaže, upleo i njegovu kumu! 20:30 Vip 0
Kurir/Alo.rs ON U KRVAVOJ KOŠULJI, ONA U ZAVOJIMA! Pre smrti Novice Zdravkovića njegov sin napravio neviđen skandal, pevač bolestan tada skočio iz kreveta 13:15 Vip 1
Alo/T.Đ MILIJANA SAZNALA DA IVAN IMA VANBRAČNO DETE Božićeva u suzama, od šoka ne progovora, potpuno van sebe! 20:45 Vip 0
AFERA BUJANOVAC TRESE I PAROVE! Rijaliti učesnica zarađivala i do 3.000 evra za noć, otkriveni svi detalji 11:35 Vip 0
UKLJUČILA SE MARINA! Muk u Parovima, kada je Ivan čuo njen glas ostao skamenjen, Milijana nije znala kako da reaguje! 18:22 Vip 0
RASKID NA POMOLU?! Žestoka svađa Milijane i Ivana, ljubavnica nikad brutalnija prema Gavriloviću, preti mu najniže moguće 22:20 Vip 0
DRAMA U PAROVIMA! Ona je odlukom gledalaca izbačena iz velelepne vile, takmičari se u suzama i neverici oprostili od nje 18:30 Vip 0
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Učesnica Parova pozira potpuno gola dok pokazuje kako se koriste igračke za odrasle, mreže se usijale! (FOTO +18) 16:34 Vip 0
Alo/T.Đ U VILI PAROVA DOŠLO JE DO ŽESTOKOG SUKOBA Strašne optužbe i niski udarci stigli na njenu adresu, ukućani misle da je ona najveći folirant! 12:33 Vip 0
SITUACIJA JE VEOMA OZBILJNA! Alarmantno stanje u Parovima, takmičari ne znaju šta da rade! 14:35 Razonoda 1
NIJE GA ŠTEDELA! Nakon njenog uključenja Marko Perović nije znao šta će sa sobom od sramote, žestoko ga isprozivala u programu uživo 11:08 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1