Alo.rs/Đ.M. NOVI HAOS! Jelena brutalno nasrnula na Ivana Marinkovića, šutirala bivšeg, obezbeđenje hitno uletelo u vilu Parova! 22:35 Vip 0
Alo.rs/M.A. Pobednica rijalitija tajno rodila ćerku u Švajcarskoj, sada izgleda bolje nego ikad, a sa njenog muža doktora žene ne skidaju pogled (FOTO) 08:30 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. BAS IH BRIGA ZA LJUDE OKO NJIH Vrela akcija Milija i Gorane tresla vilu, nisu mogli da se iskontrolišu, sve odzvanjalo od uzdaha i poljubaca! 16:45 Vip 0
Alo.rs/T.Đ JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU: Učesnica uradila test uživo u programu, ukućani odmah ustali da joj čestitaju! (FOTO) 10:40 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. OBEZBEĐENJE REAGOVALO MEMENTALNO! Brutalna tuča u vili Parova, ukućanka šamarala i gađala čašama rijaliti učesnika, nastao neviđeni haos! 23:01 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. NEVIĐENI HAOS! Jelena krvnički nasrnula na Ivana Marinkovića, obezbeđenje je jedva zaustavilo da ga brutalno ne udari nakon užasnih uvreda! 18:15 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. IAKO JE ON JOŠ UVEK U ZAKONITOM BRAKU! Skandal ne prestaje: Ivan i Milijana konačno staju na ludi kamen, isplanirali svaki detalj svadbe, a za organizatora izabrali njega! 14:37 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. DATUM ZAHVALJUJUĆI NJIMA SU POPULARNI, A SADA IH PROZIVAJU Mladen Vuletić i poznata voditeljka razvezali jezik o svemu, žestoko potkačili produkciju Parova, a otkrili i kada će svadba! 20:23 Vip 0
Alo.rs/Blic "SVE DOĐE NA MOJE" Gastoz progovorio o Luni i trudnoći:"Više se zamišljam u ulozi oca, nego u ulozi muža", pa priznao sve o napuštanju "Parova"! 21:26 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. MUŠKARCIMA NIJE BILO DOBRO Nina Prlja ponovo provocira: Bivša Mladenova devojka zapalila Instagram provokativnim pozama i ogromnim silikonskim grudima! (FOTO) 18:13 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. OVOM DEČKU SE TAKOĐE UDVARALA Milijanu baba gađala jajima u glavu: Rijaliti učesnik žestoko urnisao Ivanovu ljubavnicu, ona od blama nije znala šta će! 21:43 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. NE ZAUSTAVLJA SE NI NAKON JAVNE PRELJUBE! Ivan Gavrilović planira da odmah po izlasku šutne ženu i ode sa ljubavnicom na ovu lokaciju, sinula mu ideja gde, a Milijana sve prihvatila oberučke! 20:51 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. MOŽE DEDA DA JOJ BUDE! Rada palacala jezikom na Pegija, ukućani zgroženi njihovim ponašanjem, ovaj učesnik preti da će pući nakon groznih scena! 16:59 Vip 0
Alo.rs/happy tv "ŽALIĆEŠ ZA SVAKIM PROPUŠTENIM MINUTOM" Učesnica "Parova " žestoko posramila Ivana Marinkovića, nazvala ga nemarnim ocem, malog Željka nije ni video, a u Leninom životu ne učestvuje! 19:43 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. NE MARE ZA DRUGE! Ivan Gavrilović se uzbudio i dohvatio Milijanu naočigled svih, ona ga prvo gurala, a posle se prepustila strastima! 15:54 Vip 0
Alo.rs/A.T. Kao maloletnica zatrudnela je sa maminim dečkom, proslavio ju je rijaliti, a evo zbog čega je Aleksandra Subotić padala u depresiju! (FOTO) 14:44 Vip 0
Alo.rs/Đ,M NE ZNA SE RAZLOG! Marko Perović iznenada napustio Parove, nakon izlaska se oglasio i poslao brutalnu poruku Gastozu i Mladenu?! (FOTO) 13:46 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0