Alo/Đ.M. ŠTA DANAS RADI NAJKONTROVERZNIJA RIJALITI UČESNICA IKADA? Napustila je Srbiju i promenila život iz korena, a evo kako sada izgleda (FOTO) 14:49 Vip 0
Ekipa Alo! ŠKALJARAC UMRO PRED BIVŠOM UČESNICOM PAROVA Ovo je Srbin osumnjičen da je ubio Crnogorca Gorana Vlaovića Gora (38) 07:00 >> 22:07 Hronika 0
Alo/N.S. ZAVRŠILA U PRITVORU! Starleta šokirala javnost, isplivali svi detalji njenog burnog života 10:03 Vip 0
Naj žena.rs PITALI SMO PAROVE U SRBIJI KOJE OSOBINE TREBA DA POSEDUJE NJIHOV IDEALNI PARTNER Jedan odgovor nas je nasmejao istinski 08:27
Alo/N.S. GOLIŠAVA PEVAČICA! Saška Karan pokazala bujni dekolte, objavila snimak, komentari samo pljušte (VIDEO) 22:25 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ČEKALA JE VELIKA KARIJERA U ZVEZDAMA GRANDA Učestvovala u rijalitijima, a onda se tajno udala, ovako izgleda njen muž, niko mu ne zna ime 12:54 Vip 0
NajŽena.rs SLAVNI PAROVI KOJI SU SE TAJNO VENČALI: Svojim objavama su šokirali svet, za neke ne biste verovali da su bili zajedno 11:33
Naj žena.rs VEĆINA OVO RADI TOKOM ODNOSA, ALI IH JE SRAMOTA DA PRIZNAJU Proverite da li se uklapate u statistiku 21:11
Alo/Đ.M NOVA LJUBAV NA POMOLU? Uroš Ćertić i Šmizla nikad bliži: Preko dana na palačinkama, a uveče završili kod njega u stanu (VIDEO) 22:47 Vip 1
Alo.rs/J. F. LORI BET BIZBI IZ BRITANIJE RADI U SAVETOVANJU ZA PAROVE Međutim priznaje da i ona ponekad ima vlastitih problema u braku 21:40 Žena 0
Republika/Alo/A.J. HTELA DA ODUZME SEBI ŽIVOT Bivša rijaliti učesnica živela u bedi, majka je ostavila, a onda se sve promenilo 15:20 Vip 0
NajŽena.rs OVO SU NAJGORI PAROVI PREMA ASTROLOGIJI: Veza im je u startu osuđena na propast, nikada neće pronaći sreću ako ostanu zajedno 21:16
Alo/Đ.M. ZATEGLA OČI DO PUCANJA Nina Prlja promenila lični opis, učesnica Parova pokazala modrice i zavoje, izgleda potpuno neprepoznatljivo (FOTO) 14:09 Vip 1
Alo/A.J. PORODILA SE POBEDNICA PAROVA Marko Perović postao otac, oglasio se i otkrio kog pola je beba 20:20 Vip 0
Naj žena.rs OVE FETIŠE IMA MNOGO VIŠE LJUDI NEGO ŠTO MISLITE Stide se da govore o njima, a svakodnevno ih upražnjavaju 21:31
Naj žena.rs ONI SE NIKADA NE DOSAĐUJU Ovih pet navika slede parova kod kojih sve pršti od strasti 22:01
Alo.rs OTKRIVENO DA LI KREĆU PAROVI OD SEPTEMBRA Hepi televizija konačno potvrdila šta će biti sa popularnim rijalitijem 17:33 Vip 0
Alo/N.S. NISU JEDINI Ovo su sve propale ljubavi popularnog takmičenja Zvezde Granda (FOTO) 13:17 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0