Espreso/Alo/J.J. TURBOLENTNE PROŠLOSTI SANJE I NATAŠE! Prodavanje eksplicitnog sadržaja, bisekualnost, jeziv udes i operacije! 21:49 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. SPALJENA ŽENA JE BILA U NAŠOJ DNEVNOJ SOBI! Dalila doživela horor, ovo su detalji njene jezive prošlosti! 14:00 Vip 0
Alo/Đ.M. PRAVILA HAOS, TUKLA, PLJUVALA! Rijaliti pobednica je nakon brojnih skandala nestala iz javnosti, udala se, rodila dete, a tek kad joj vidite muža! (FOTO) 13:06 Vip 1
NajŽena.rs OVE TRI KOMBINACIJE ZNAKOVA RAĐAJU JEDINSTVENU DECU: Najbolje dobijaju od obe strane, naročito lepotu 17:31
Alo/K.S. ŠOK! DALILI ISPAO ZUB USRED EMISIJE! Nastao opšti rusvaj, rijaliti učesnici popadali od smeha! 12:30 Vip 0
Kurir/Alo/K.S. MUVA ME TAJKUN IZ MOSKVE I GRČKI BRODOVLASNIK! Jelena Golubović na meti biznismena, želi ih obojicu! 10:11 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. TUKLI SE I BOLI MAKAZAMA, PRAVILI HAOS! Ivan Marinković okrenuo novi list, želi treće dete sa Jelenom, a evo i da li je u kontaktu sa Gocom Tržan i ćerkom! 10:57 Vip 2
Alo/M.R. NIŠTA OD DERBIJA! Izvučeni parovi za Kup Srbije: Zvezda protiv TSC-a, Partizan izvukao Loznicu! 13:11 Sport 0
Alo/K.G. DŽIDŽA I MASTOR DALI SVOJ RIJALITI SUD O BAROVCIMA: Džonatan otkrio ko mu je favorit, a za nju se misli da je nesnađeni slučaj! 16:40 Vip 0
Mondo/Alo/K.S. BIO U DEPRESIJI SVI SU MISLILI DA SE ŠALI! Gastoz pokušao da se ubije, progovorio o jezivim detaljima iz života 10:45 Vip 2
Naj žena.rs "ONA JE MNOGO BOLJA OD MOJE SUPRUGE": Otkrili su razloge prevare, a u sve su uključeni bivši partneri! 22:47
Naj žena.rs PSIHOLOŠKI TRIKOVI KOJI ĆE GA NATERATI DA STALNO MISLI O VAMA Dovoljno je da uradite samo jednu, jednostavnu stvar! 21:54
Naj žena.rs OGROMAN PROCENAT IH KRIJE OD PARTNERA Ovo su najčešće ženske i muške fantazije, neke će vas naterati da se ozbiljno zacrvenite! 20:50
Alo/Đ.M. MILIJANA POKAZALA NOVOG DEČKA! Nakon što je Ivan Gavrilović šutnuo, rijaliti učesnica pronašla novu utehu, objavila emotivnu fotografiju! (FOTO) 14:33 Vip 0
Alo/I.G. POBEDNICA PAROVA PROMENILA LIČNI OPIS! Rijaliti zvezda šokirala transformacijom, operisala nos, promenila lice i kosu! (FOTO) 16:44 Vip 0
Alo/J.M. SANDRA MEDUZA SE PODVRGLA OPERACIJAMA?! Nije znala koja je himna Srbije, ni ko je bio Tito, ali joj odlazak kod plastičara nije bio stran! 21:46 Vip 0
Alo/J.M. OVO JE BIVŠA DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA! Poznata voditeljka je odlepila za kršnim Crnogorcem, a evo i kako su se upoznali! 22:11 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1