Blic/Alo/D.S. ZNATE GA KAO SKANDAL MAJSTORA, A GDE JE SADA? Saša Ćurčić je pravio haos po rijalitiju, doživeo propast u fudbalu, a evo šta sada radi! 09:14 Vip 0
Alo/Đ.M. BIVŠI ZADRUGAR SLOMLJEN! Oglasio se FIlip Mijatov nakon što mu je brat pronađen mrtav u pekari, nema snage da odgovori! 07:45 Vip 0
Alo.rs/D. I. MAJKA MU JE UMRLA ZBOG NJEGA Brat Filipa Mijatova preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima, a njegova životna priča je strašna! 19:42 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SVE LAŽU I IZIGRAVAJU ZVEZDE! Komšije Ivana Marinkovića i Jelene Ilić razvezale jezik, žele hitno iseljavanje ovog rijaliti para iz zgrade! 14:45 Vip 0
Republika/Alo/D.S. DALILA BRUTALNO PRETUKLA ANU SPASOJEVIĆ: Šutirala me je u glavu i davila me, molila sam Boga da me puste! 22:42 Vip 0
Alo/Đ.M. ZBOG OVAKVIH STRADAJU NEDUŽNI! Gavrilović bez pojasa i sa telefonom u ruci divlja po putu dok ga Milijana snima, javnost traži najstrožu kaznu! 16:54 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO GA JE VERENICA IZBOLA! Ivan Marinković promenio adresu, otkriveno u kakvom je stanju rijaliti učesnik posle skandala 15:13 Vip 0
Alo/M.Č. VEST DA JE IVAN IZBODEN ŠOKIRALA JE JAVNOST Marinković i Jelena nakon tuče i šamaranja uradili još skandalozniju stvar 07:20 Vip 1
Alo/Đ.M. KRAO U SUPERMARKETU, ROĐENO DETE VIDEO SAMO JEDNOM! Ovo su svi skandali Ivana Marinkovića, devojci rekao da abortira, a to nije ono najgore! 21:35 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ VEĆ PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA! Nakon sinoćne drame i uboda makazama, bivši rijaliti igrač se vratio verenici! 13:08 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. NAKON HAOSA NA NOVOM BEOGRADU Oglasila se devojka Ivana Marinkovića, rijaliti učesnica besnela na novinare! 22:23 Vip 0
Alo/Đ.M. UPOZNALI SU SE U RIJALITIJU! Ovo je devojka Ivana Marinkovića koja ga je izbola u stanu na Novom Beogradu! (FOTO) 22:16 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. VEST DA JE IZBODEN ODJEKNULA JE U MEDIJIMA! Oglasio se Ivan Marinković nakon jezivog događaja u stanu! 22:06 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO GA JE DEVOJKA IZBOLA NOŽEM Isplivala fotografija povređenog Ivana Marinkovića! 21:57 Vip 0
Alo/I.G. SKANDALOZNO PRIZNANJE VESNE RIVAS! Naziva sebe hrišćankom, a već 20 godina se bavi magijom! 15:36 Vip 2
Alo.rs/V.Đ./N.D. ALO! DOŠAO U POSED STARLETINIH EKSPLICITNIH FOTKI Potpuno gola Šavija slala fotke dečku! 07:05 Vip 3
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. PONUĐENA JOJ JE OGROMNA SVOTA NOVCA! Isplivala imena rijaliti igrača koji ulaze u Parove, ona je najveće iznenađenje, a tek kad vidite ko su muškarci! 09:55 Vip 2
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. MILIJANA ĆE ME UBITI Ivan Gavrilović moli za pomoć, pevač očajan, isplivali svi detalji skandaloznog odnosa! 08:40 Vip 0
Alo/I.G. RAZVELA SE ŽIZELA Nakon turbulentnog i bolnog perioda Ivana stavila tačku na buran brak! 14:46 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1