NEKA PRIČA SRCE MOJE! Prvo oglašavanje Sandre Rešić nakon Anitinih skandaloznih optužbi, priznala sve javno o odnosu sa Vukom Mobom! 07:50 Vip 0
ZLO JE POKAZALO PRAVO LICE! Ermina se obratila Staniji i Asminu i uputila im brutalnu poruku, u sve umešana Aneli 19:00 Vip 0
BIVŠE RIJALITI UČESNICE ZARATILE ZBOG VUKA MOBA Iznete skandalozne tvrdnje i detalji u javnost! 10:15 Vip 0
AFERA SA VUKOM MOBOM KRIVA ZA SVE?! Ermina Pašović rešila da razveže jezik, pa iznela skandalozne dokaze o Aniti u javnost! 12:05 Vip 0
ERMINA PAŠOVIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI Bivša zadrugarka se hitno oglasila: Pretili su da će sve pobiti 22:15 Vip 0
ERMINA KIPTI OD BESA ZBOG ANITE! Odmah se oglasila i otkrila u kakvom su stanju Matorini roditelji, a imala je poruku i za njih! 13:37 Vip 0
NJENI RODITELJI IMAJU SAMO JEDNU ŽELJU: Oglasila se Matorina prijateljica, pa otkrila kakva je situacija u domu Tomića 21:05 Vip 0
NE PREPOZNAJE SAMU SEBE Ermina se nakon operacije izobličila, sada želi samo jedno! (FOTO) 09:30 Vip 0
BOLJI JE ČOVEK OD NJANJAVE FOLIRANTKINJE! Šok preokret, Ermina pružila podršku kumi, Kačavenda se odmah oglasila 19:15 Vip 0
STRAVIČNI OŽILJCI! Evo kako Ermina Pašović izgleda nakon operacija, kadrovi iz drugog ugla su uznemirujući (FOTO) 18:59 Vip 0
PUKLA 15.000 EVRA I PROMENILA LIČNI OPIS Evo kako izgleda Ermina nakon operacije lica, još uvek ima otoke! (FOTO) 10:18 Vip 0
NAJNOVIJE LICE ERMINE PAŠOVIĆ Bivša zadrugarka skinula zavoje, pa se pohvalila kako izgleda pred ulazak u "Zadrugu 7"?! (FOTO) 11:45 Vip 0
RIJALITI SPLETKAROŠ ULAZI U ZADRUGU 7 Nakon Kačavende, potvrđen i njen ulazak, nikome neće biti svejedno 08:40 Vip 0
ERMINA PAŠOVIĆ HOSPITALIZOVANA Cela glava joj u zavojima, pojavile se uznemirujuće fotke! (FOTO) 21:50 Vip 0
ERMINA ZA ALO SUMIRA UTISKE SA SVADBE Bivša zadrugarka otkriva tajne sa venčanja Anite i Matore 07:31 Vip 0
OPTUŽENE DA SE DROGIRAJU Sandra Rešić i Emina Pašović se snimale, a na stolu uočen prah! (FOTO) 10:58 Vip 0
Milica Veličković ERMINA DALA SVOJ SUD O FINALNOJ VEČERI! Nezadovoljna plasmanima, iznela svoje mišljenje: "To niko ne bi uradio" 14:25 Vip 0
Milica Veličković ČEKALA SAM DA ME KAČAVENDA RAZVLAČI PO ASFALTU! Ermina Pašović bez dlake na jeziku nakon finalne noći, Zorici je imala da uputi ove reči! 08:10 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
RUSI DOBILI JEZIVU PORUKU - RAĐA SE NOVA SILA! Biće najmoćnija vojska u srcu Evropi, ako krenu na nju... 16:00 Vesti 0
MINISTARSTVO KULTURE OSUĐUJE SKANDALOZNO SKRNAVLJENJE SPOMENIKA STEFANU NEMANJI "Vandalizam nad istorijskim nasleđem" 15:57 Vesti 1
DETALJAN MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2025. GODINE Lavovi znaju šta žele, Škorpije su u usponu, a Bikovi u svom svetu 14:06
"DOSTA, PRESTANI SA TIM O JOKIĆU" Čuveni Šek i Barkli se posvađali u studiju, zbog ovoga je nastao potpuni haos (VIDEO) 13:22