OVDE "ČESMOVAČA" KOŠTA 3 EVRA Mladić zgranut cenama u popularnom letovalištu, "da sam otišao na egzotično ostrvo prošao bih jeftinije" 11:35 Razonoda 0
UPLATILI "OL INKLUZIV", A DOČEKAO IH PAKAO U GRČKOJ Za 1700 evra dobili rupu sa krvlju po zidovima, urušenim balkonom, prljavim peškirima 16:32 Razonoda 0
SVI SU ZGROŽENI SNIMKOM Turisti su razotkrili mračnu tajnu najprestižnijeg grčkog ostrva 17:27 Razonoda 0
GORI MORE, GORI ZEMLJA Najsmešnija fotka sa plaže, "Spajdermen, posle nedelju dana u Bugarskoj" 12:12 Razonoda 0
SNIMAK IZ GRČKE ZGROZIO SRBE Kristijan u plićaku naleteo na jačeg, "sve manje imam želju da idem na more”" 07:50 Razonoda 0
TURISTA UPOZORIO SRBE KOJI LETUJU U GRČKOJ: Pazite kad kupujete cigarete u fri šopu - pljušte opasne kazne! (FOTO) 21:26 Vesti 0
NE ZANOSITE SE DA ĆETE PROĆI JEFTINIJE Srbin izračunao koliko stvarno košta letovanje u Grčkoj, "to nikada nije bilo" 10:08 Razonoda 0
CENOVNIK OSTAVIO U ŠOKU TURISTE U Pefkohoriju ima i besplatnih ležaljki, ali samo ako ne postavite jedno pitanje 21:57 Razonoda 0
PSIHIJATAR O PONAŠANJU SRBA NA MORU Evo kakvu je hit dijagnozu dao, "vozili i stigli na vreme po Alviroviću" 14:08 Razonoda 0
AKO BOGA ZNATE, POMAGAJTE Ana se sprema za more, ali zbog njene dileme Srbi plaču od smeha 15:53 Razonoda 0
"LEŽALJKE NISU ZA SRBE" Žena iz Beograda ne može da veruje šta je doživela u Grčkoj, "za nas peškir ili poslednji red" 07:34 Razonoda 0
SLAĐANU SVI ZNAJU, ALI IMA I PEPREDENIJIH Da ne biste spavali na plaži, evo kako da izbegnete sumnjive aplikacije 13:27 Razonoda 0
HOROR U GRČKOJ Zbog zarade terali konja da prevozi turiste po najvećoj vrućini, bičevali ga do smrti 09:38 Vesti 0
Slobodanka Ćorić BOLJE DA SAM RUKU SLOMILA Vlasnik apartmana u Grčkoj izbacio Srpkinju zbog keksića, nova pravila iznenadila sve 09:21 Razonoda 1
Slobodanka Ćorić "AJDE BUDIMO NORMALNI" Pogledajte šta sve mora da radi konobar u Grčkoj 11:20 Razonoda 0
najžena LETOVANJE U GRČKOJ IH JE SKUPO KOŠTALO ZBOG JEDNOG OBROKA Bračni par se prenerazio kad je stigao račun za ribu i par pića 18:17
Slobodanka Ćorić TRI NEDELJE "PARADAJZ TURISTA" ILI 7 DANA "ALL INCLUSIVE"? Rasprava na mrežama se usijala, evo kako bi Srbi da letuju 16:05 Razonoda 0
Z. Zarić/Alo! OPREZ! Lopovi turiste pljačkaju sprejovima za spavanje: Žrtve uspavaju, pa natenane kradu sve iz sobe 07:00 Vesti 0
Alo.rs ODUŠEVIO SVE SRBE Pogledajte gde letuje Baja Mali Knindža i šta radi na odmoru (FOTO) 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27