Alo/N. D./V. Đ. DENIZ DEJM PROŠETALA GOLE GRUDI PRESTONICOM Paparaco Alo! uhvatio svaki detalj (FOTO+18) 08:00 Vip 0
Alo/V.Đ./O.K. DEJAN I DALILA NA KORAK DO POMIRENJA Otkrio ih tajni signal, Dragojević momentalno reagovao kada je shvatio šta je uradio (FOTO) 07:00 Vip 6
Alo/A.J. SAMO SA TVOJIM TATOM NISI BILA Skandalozan snimak Kristijana i Maje izazvao haos na mrežama, zbog njene reakcije na njegove reči 08:50 Vip 3
Alo! / O. K. NADMAŠILI SEBE Mitrović iskeširao 25 miliona za novu sezonu, otkrivamo šta ga je najviše koštalo 08:00 Vip 0
Alo/A.J. IVA GRGURIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA NOVIM DEČKOM Otkrila da je zaljubljena, pa poručila: Mlađe je slađe 18:45 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. JA SAM UNIKAT! Iva Grgurić bez dlake na jeziku progovorila o ostalim pobednicima rijalitija, oplela po bivšem pred ulazak u Zadrugu 6 14:27 Vip 0
Alo/Nina Denda MIKI DOBIO 150.000 EVRA ZA ZADRUGU 6! Otkrivamo u šta Đuričić planira da uloži honorar 07:00 Vip 8
Alo/N.D. TIM HIRURGA I ANESTEZIOLOGA JE POKUŠALO DA JE STABILIZUJE Evo u kakvom je stanju trenutno Miljana Kulić 11:20 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. REKLA JE DA IMA LOŠ PREDOSEĆAJ Darko Tanasijević otkrio da se čuo sa Miljanom pre njene operacije u Turskoj 18:25 Vip 1
Blic/Alo/N.S. OVE RIJALITI UČESNIKE SRBIJA NAJVIŠE VOLI Odneli pobedu u Farmi, Zadruzi, zgrnuli lovu a neki i pronašli ljubav (FOTO) 10:20 Vip 1
Alo/ Nina Denda VELIKA ISPOVEST Marko Osmakčić ekskluzivno za Alo! prvi put o bekstvu iz Zadruge, Viki i teškom odrastanju 09:00 Vip 6
Alo/Đ.Milošević MOŽDA BAŠ VAŠ GLAS ODLUČI! Ko je po vašem mišljenju zaslužio da odnese pobedu u Zadruzi 5 i osvoji ogromnu svotu novca i vredne nagrade (ANKETA) 12:10 Vip 1
Alo/Đ.M. NAJVEĆE SI POKAJANJE MOG ŽIVOTA Dalila definitivno stavila tačku na odnos sa Filipom, izgovorila je ovo, a tek kad vidite njegovu reakciju 09:50 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. KU*VETINU BIH UBIO DA SAM OSTAO TAMO Oglasio se Marko Osmakčić nakon monstruozne laži i skandala: Otac je smrt smislio za tri minuta 21:35 Vip 2
Alo/Đ.M. HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Mateja se zaleteo na Filipa Cara, pljušte brutalne psovke i pretnje 22:51 Vip 1
Alo/Đ.M. DALILA I CAR OSTALI BEZ IČEGA Zadrugarka doživela nervni slom, Filip pravio haos po imanju: Nekome ću da razbijem glavu 20:31 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. NAKON STEFANOVE JEZIVE ISPOVESTI Osman Karić progovorio o heroinskoj zavisnosti, nju okrivio za sve, a onda poslao jaku poruku celoj Srbiji 18:15 Vip 0
Alo/Đ.M. STRAVIČNE SCENE NASILJA NAD ŽENAMA U RIJALITIJU Miki štakama povredio Nadeždu, Marko onesvestio Viki, a ovu jezivu i uznemirujuću tuču svi pamtimo 13:47 Vip 0
Alo/Đ.M. NEKA IDE NA POBAČAJ Voditelj pitao Dalilu da li je trudna, ona priznala kompletnu istinu o drugom stanju, a Filipova izjava je skandalozna 12:28 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37