Alo/Đ.M. PRVI SNIMCI MILJANE I BEBICE NAKON DISKVALIFIKACIJE Stvari im bačene po Šimanovcima, obezbeđenje ih tera napolje, a tu su Marija i Siniša (VIDEO) 10:34 Vip 0
Alo/Đ.M. POJAVIO SE NECENZURISANI SNIMAK Miljana Kulić kao furija uleće u Belu kuću i gađa voditelja kamenom u glavu, stravične scene u rijalitiju (VIDEO) 15:51 Vip 3
Alo/Đ.M. EGZORCIZAM, SE*S UŽIVO, RAZBIJANJE GLAVE Ovo su najskandaloznije scene u Zadruzi ikada, a zbog jedne su morali da reaguju i čelnici Pinka (VIDEO) 11:53 Vip 0
Alo/J.J. MISLIO JE NA SVE Dino nastavio da poklanja stvari, pa Dejana oduševio novom garderobom 11:40 Vip 0
Pink/Alo/J.J. OGLASILA SE MIMA ŽIVKOVIĆ Pevačica zabrinuta za bezbednost svoje porodice, svi su dobijali pretnje 17:01 Vip 0
Pink/Alo/J.J. BIVŠA ZADRUGARKA PRIJAVILA DEČKA ZBOG NASILJA Preti celoj porodici, šuška se da je u modricama 16:52 Vip 0
Alo/Đ.M. PROMENIĆE TOK RIJALITIJA! Dejan Dragojević uputio javnu molbu produkciji, zahteva informaciju iz spoljnog sveta, a tiče se i Dalile! (VIDEO) 13:33 Vip 1
Alo/J.J. OVI ISPADI SU SVE NASMEJALI DO SUZA Zadrugari nadmašili sebe: Mima Karadžić je glumica, a Zemlja je ravna ploča 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M. OVAKVOG FOLIRANTA SVET NIJE VIDEO, A ONA JE ODVRATNA! Đedović nikad brutalnije opleo po Dejanu i Dalili, zadrugar mislio da ga kamere ne snimaju! (VIDEO) 07:40 Vip 1
Alo/Đ.M. MILJANA PITALA ZOLU ZA JOŠ JEDNU ŠANSU! Bebica sve prisluškivao, nastao opšti haos, Kulićeva molila zadrugara da imaju odnose! 08:20 Vip 0
Alo/Đ.M. SILA ĆE DA TE BACI NA DNO! Mensur uputio jezive reči Milici, ponizio je nikad gore i izgovorio nešto što je zgrozilo sve! 08:45 Vip 0
Alo/Đ.M. MILJANA HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Kulićeva primljena u bolnicu, cela porodica stigla, a tu je i on! 12:22 Vip 1
S.Telegraf/Alo/Đ.M. TARA JE NAPUSTILA RIJALITI U KOPČAMA, ŠA JE KRIV ZA SVE! Otkriveni skandalozni detalji nakon njene diskvalifikacije, sve se saznalo! 11:07 Vip 1
Informer/Alo/A.M. OVO JE NJENO PRAVO LICE, BAŠ JE GADLUK! Bivša zadrugarka otkrila Dalilinu tajnu koju je vešto skrivala od javnosti! 14:55 Vip 0
Alo/Đ.M. ZASTRAŠUJUĆE SCENE U ZADRUZI! Filip Car krvnički udarao glavom o sto, isplivao snimak, scene lede krv u žilama! (VIDEO) 11:08 Vip 1
Alo/Đ.M. NE PRESTAJE! Dejan Dragojević ponovo pravi haos Aleksandri, a zbog iste stvari je Dalila bila pošteđena! 12:58 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. STRAVA I UŽAS! Dejan Dragojević sopstvenom krvlju uklanja Daliline vradžbine, otkriveni šokantni detalji njegovog povređivanja! 14:38 Vip 1
Alo/Đ.M. CAR PLANIRA BUDUĆNOST SA DALILOM! Obelodanjeni svi detalji odnosa Filipa i Mujićeve, zadrugari javno podržali skandaloznu preljubu! 08:56 Vip 2
Alo/Đ.M. LICE MU JE UNAKAŽENO! Nenad Aleksić Ša pokazao jezive povrede nakon što ga je Tara Simov krvnički udarala! (FOTO) 14:02 Vip 1
Alo/D.S. DOBIJALA PRETNJE SMRĆU ZBOG MARKA MILJKOVIĆA Dušica Jakovljević tražila reakciju policije, voditelja prošla kroz pakao zbog rijalitija! 15:28 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37