Alo/M.K. IVA GRGURIĆ U BIKINIJU, TELO ZA 10! Rijaliti zvezda nasred plaže odvezala minijaturne gaćice, bez cenzure! (FOTO) 08:08 Vip 0
Alo/Đ.M. NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE! Kristijan Golubović odlučio ovo da uradi na svom telu da dokaže ljubav Kristini Spalević, njegov potez oduševio sve (FOTO) 16:40 Vip 0
Alo.rs/D.S. PEVAČICA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE! Anabela Atijas okačila fotografije s mora, komentari se samo nižu (FOTO) 17:45 Vip 1
Alo.rs/M.A. KRUNISALI LJUBAV, OŽENIO SE BIVŠI ZADRUGAR! Bio je jedini koji nikada nije napravio pogrešan potez, a sada je pred oltar odveo prelepu Ninu (FOTO) 17:18 Vip 0
Alo.rs/Mili Čolić ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Skandal bivše zadrugarke, Iva Grgurić zbog prostitucije privedena u Crnoj Gori? 07:20 Vip 3
Alo/Đ.M. TI SI MASNI HARMONIKAŠ I CIRKUZANT! Milica i Bora u nikad žešćem klinču, žestoka svađa bivših uživo u studiju, voditeljka zanemela 15:14 Vip 0
Alo/Đ.M. OD JANJUŠA NI TRAGA, NI GLASA! Maja se pojavila na žurki u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, Taki je ne ispušta iz vida (FOTO) 23:48 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA, JEL TI TO TATA! Prvo obraćanje Nenada i Simove nakon finala, javnost ih ne štedi, pljušte uvrede sa svih strana 18:05 Vip 2
Alo/Đ.M. BIO MI JE KAO DRUGI OTAC! Stefanove reči o Kristijanu Goluboviću šokirale ukućane, njegova majka se samo ovoga plašila 17:42 Vip 1
Mondo/T.Đ ANA KORAĆ OTIŠLA U ZABORAV David Dragojević ima novu devojku, bivši zadrugar sada ljubi atraktivnu crnku! 13:13 Vip 1
ALO JEZIVO! Kristijan se kune u svoju ćerku i tvrdi nešto strašno, Miljana ga je oralno zadovoljila! 22:57 Vip 5
ALO "TI SE JE**Š KAO ŠTUKA, SVI SE TE RAZVLAČILI" Strašan haos u Beloj kući, Janjuš izgubio kontrolu, skočio na Rialdu, jeziva situacija za crnim stolom! 15:20 Vip 0
Alo/Espreso/T.Đ TAKI UHVAĆEN SA ATRAKTIVNOM CRNKOM Nataša Moskva poludela, otac Maje Marinković sada i objasnio o čemu se tačno radi! 15:59 Vip 2
Alo/T.Đ Oglasila se Ivana Aleksić i stavila tačku kada je reč o raspodeli imovine nakon razvoda! 16:51 Vip 0
NENAD ĆE POBESNETI KADA SAZNA ZA OVO! Nakon što je uhvaćen u prisnom zagrljaju sa Tarom Simov, Mensur poslao Ša nikad brutalniju poruku (FOTO) 13:42 Vip 0
Alo/T.Đ KUPIO JE TARU ZA 50.000 EVRA?! Cela Zadruga napala je Nenada zbog plaćanja njenih hirova, reper nije znao šta ga je snašlo! 16:43 Vip 0
Alo/T.Đ ŠTA JE TO NA NEBU IZNAD ŠIMANOVACA?! Zadrugari odmah izleteli u dvorište, nikom ništa nije bilo jasno! (FOTO) 14:08 Vip 0
Alo/T.Đ PRESLIKANE! Iva Grgurić uhvaćena sa ovom sek*i zadrugarkom u ludom provodu, one "pucaju" kako izgledaju! (FOTO) 12:53 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37