Alo/N.S. DELI KADAR SA HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA Glumica otkriva sve tajne sa snimanja "Južnog vetra" 09:38 Razonoda 0
Alo/A.J. ŠTA BI OD ONAKVOG ZAVODNIKA Nebojša Dugalić se skroz promenio, objavio fotografiju i sve šokirao: Jedva te prepoznah 20:05 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. FOLKER ZBUNJEN Oglasio se Aca Lukas nakon što je Marko Janketić odbio glavnu ulogu u njegovom filmu 11:50 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DRŽI DO ETIKE Ovaj poznati glumac odbio da igra Acu Lukasa u filmu "Kafani na Balkanu" 09:34 Vip 0
Alo/A.M. NIKAD NEĆU ZABORAVITI TU REAKCIJU Voja Brajović otkrio šta mu je otac rekao kad je saznao da će glumiti izdajnika 21:50 Razonoda 0
Alo/Đ.M. PROSLAVLJA 73. ROĐENDAN Čuvenoj Meril Strip su na audiciji u lice rekli da je ružna, a ovu neprijatnost iz mladosti pamtiće zauvek 13:20 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE ŽELEO DA IGRA ALBANCA ŠAĆIRIJA KOJI BLATI SRBE Žarku Lauševiću su devedesetih ponudili ulogu koju je momentalno odbio, a sada je otkriveno i zašto 08:21 Razonoda 1
Alo/Đ.M. ISPLIVALA TAJNA STARA 30 GODINA Ova slavna glumica je odbila ulogu Emilije Popadić u "Boljem životu", a sada je otkriveno i zašto 12:49 Razonoda 0
Blic/Alo/N.D. ZBOG ULOGE SMRŠAO 24 KILOGRAMA Milan Marić otkrio na koji način brzo gubi na težini, probao je razne dijete, a pomaže mu samo ovo 08:48 Razonoda 0
Alo/N.D. ODBILA SAM, TO JE SRCEPARAJUĆE Samatra otkrila koji je ponudu dobila od producenta „Se*s i grada“ 10:40 Vip 0
Alo/K.G. IGRAO JE BATLERA U KULTNOJ SERIJI Bio je velika faca van kamera, a ovaj detalj o Preži retko ko zna 08:55 Razonoda 0
Blic/Alo/K.G. NAPUŠTALI VELIKE PROJEKTE Katarina Radivojević nije bila zadovoljna honorarom, a mnoge njene kolege krenule su njenim stopama 07:50 Razonoda 0
24sedam/Alo/K.G. SVI JE PAMTE PO REČENICI "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI" Evo kako danas izgleda i šta radi devojčica iz filma "Mrtav 'ladan" 12:46 Vip 0
Alo/A.M. MOJA ĆERKA I JA SMO PROŠLE LINČ Anabela Atijas otvorila dušu o Luni i Nini, pa priznala šta je u životu najviše promenilo 21:01 Vip 0
Informer/Alo/K.G. TO JE KRUNA MOJE KARIJERE Snežana Savić otkrila kako se pripremala za ulogu Jovanke Broz, a ovaj detalj sve je iznenadio 10:27 Razonoda 0
Informer/Alo/Đ.M. TAKSISTA JE HTEO DA ME ZADAVI Potresna ispovest srpske glumice i zvezde serije "Tajna vinove loze", smogla snage i otkrila jezive detalje 11:17 Razonoda 0
Informer/Alo/K.G. POSLEDNJA BATINA ŽELJA JE BILA DA GA GLUMI ON! Sin glumačke legende otkrio do sada nepoznate detalje iz života svog oca! 13:20 Razonoda 0
Blic/Alo/K.G. STRAŠNO JE KADA LEPA ŽENA NE ZNA DA STARI! Snežana Savić priznala da su je uvek gledali kroz lepotu, a ona jasno iznela svoj stav! 21:02 Razonoda 0
Alo/J.J. SVI SMO JE UPAMTILI PO TOM IMENU! Mina Lazarević svoju karijeru započela je ovom ulogom, a evo o kojoj seriji je reč! 15:34 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57