NAŠA PEVAČICA ŽIVELA U TROŠNOJ KUĆI ISPOD MOSTA Zbog siromaštva je odrasla u Zvečanskoj, a danas uživa u suvom luksuzu 07:00 Vip 0
MUŽ JE VOLEO ALKOHOL I GLUMIO STROGOĆU Potresna životna ispovest Zejne, nemaština i ponižavanja obeležila su joj odrastanje 22:00 Vip 0
VREĐALI SU ME I PONIŽAVALI, TO ME JE BAŠ BOLELO Aleksandra Prijović u detinjstvu je preživela pakao: Bili su nemilosrdni i prema mojoj mami 09:05 Vip 0
ALO! OBIŠAO RODNO MESTO ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Ovde je odrasla pevačica, a evo koga smo zatekli ispred porodične kuće! 12:19 Vip 0
PREPOZNAJETE LI OVU POZNATU PEVAČICU? Bila je preslatko dete, sada važi za skandal majstora, a evo o kome je reč 15:20 Vip 0
MOJA MAJKA MENE NE VOLI, NEKE STVARI VREME NE MOŽE DA VRATI Tara Simov u suzama, nikad iskrenije o porodici i odrastanju 21:00 Vip 0
NIKO JE NE BI PREPOZNAO Ovako je nekad izgledala Jelena Đoković, fotografija Noletove supruge izazvala lavinu komentara 20:45 Vip 0
NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI Evo kako je Aneli Ahmić nekada izgledala, snimak zapalio mreže, pre silikona bila je preslatka devojčica 18:40 Vip 0
TATA, KADA ĆU OPET DA TE VIDIM? Barbara Bobak se rasula na komade zbog oca, nije mogla da sakrije emocije 17:30 Vip 0
SPAVALA SAM U ŠATORU I BILA SAM GLAVNA U GRADU: Ovako je Jelena Čvorović govorila o svom detinjstvu 16:02 Vip 0
UMIRALA JE OD BOLA PRED MOJIM OČIMA Anabela slomljena od emocija progovorila o najvećim traumama 12:00 Vip 0
BEZ INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA, ALI SA VIŠE DRUŽENJA 11 "smrtnih grehova" koje su roditelji dopuštali deci u Jugoslaviji 18:19
DESET IGRAČAKA KOJE SU OBELEŽILE DETINJSTVO U JUGOSLAVIJI Da li biste ih danas kupili svojoj deci? 19:01
Alo! "ZAJEDNO I BEZBEDNO KROZ DETINJSTVO" Dogovoren projekat namenjen bezbednosnoj zaštiti učenika 07:00 Vesti 0
O.Kosovac EVOCIRAO USPOMENE Nikola Rokvić se prisetio detinjstva, ovo mu posebno nedostaje 00:00 Vip 0
Kurir/Amina Jusović "MAJMUNE, ŠTA SE DEREŠ" Dejan Milićević o uvredi koju je trpeo u detinjstvu, a zbog ovog straha morao je da se krije od nje! 11:55 Vip 0
Grand/Alo/N.Denda MAJKA GA JE RODILA NA PODU, OTAC NIJE NI ZNAO! Velika ispovest našeg pevača, odrastao je u trošnoj kući od trske i blata 07:25 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
PANIKA U KOMŠILUKU! Hrvatski MUP sprema brošure sa savetima za PREŽIVLJAVANJE prvih 72 sata rata 21:46 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
VARNICE PRED POČETAK DERBIJA "Delije" se javile, stigao odgovor 1.000 navijača Partizana (VIDEO) 20:03