Pink/Alo/N.S. NJEGOVIM LAŽIMA TREBA STATI NA PUT! Oglasila se prvi put Bebicina sestra, poslala jasnu poruku: Ništa bolji otac nije od Ivana Marinkovića 10:29 Vip 1
Alo/N.S. MNOGO ZLA MEĐU LJUDIMA Andrija Milošević poslao brutalnu poruku zbog pretučene devojke (FOTO) 13:05 Vip 0
Alo/N.S. ZABRINUTA ZBOG ČITAVE SITUACIJE Oglasila se Emina Jahović nakon terorističkog napada u Istanbulu (FOTO) 11:31 Vip 1
Alo/N.S. MESEC DANA NESTALE SA SCENE Prvo oglašavanje Anđele i Nađe nakon što su skandalozno napustile oca 07:20 Vip 0
Alo/N.S. NISAM SE PREKO NOĆI PROBUDILA LEPA Bivša zadrugarka promenila lični opis: Bog nas je dao rošave i sa.. (FOTO) 08:35 Vip 0
Alo/A.J. PRIJAVIO SAM POLICIJI, SVI SE NALAZITE U BAZI MUP-A Baka Prase objavio javno broj telefona Željka Mitrovića, on mu poručio: Džiberčiću iskompeksirani, spremi se... 20:25 Vip 1
Alo/Đ.M. NJIHOV RASKID JE SVE ŠOKIRAO Oglasila se Jovana Ljubisavljević i potpuno dotukla Stefana Karića, ne želi više da ćuti 11:00 Vip 3
Alo/A.J. ANA KORAĆ MENJA ŽIVOT ZBOG TRUDNOĆE Šokirala javnost svojim potezom: Molim vas da me shvatite 14:45 Vip 2
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE HITNO HOSPITALIZOVANA Oglasila se Deniz Dejm iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju 21:05 Vip 1
Alo/A.J. DALILINO PRVO OGLAŠAVANJE NA INSTAGRAMU NAKON DESET MESECI Dragojevićka presrećna zbog drugog mesta, ali porukom zbunila sve: Iako smatram da... 12:55 Vip 7
Alo OGLASIO SE I MARKO OSMAKČIĆ Zadrugar nakon šokantnih informacija da mu je otac navodno živ imao da kaže samo jedno, sada je sve jasno 18:01 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. OGLASIO SE BIVŠI DEČKO RUŽICE VELJKOVIĆ Pevač otkriva svoje sumnje: Pretpostavio sam čime se bavi 19:25 Vip 1
Alo/Đ.M. NAKON DISKVALIFIKACIJE I TUČE SA OBEZBEĐENJEM Oglasio se Stefan Mihić i uputio skandalozne pretnje produkciji, ovako se niko nikada nije ponašao (FOTO) 08:15 Vip 1
Alo/A.J. ŽIRI JE IZVREĐAO, KANDIDATKINJA ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svojih reči! (VIDEO) 15:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1