REKAO JE DA MOŽE DA ISCENIRA DA ME VIŠE NEMA Jezive poruke nestale Marijane Seifert isplivale u javnost, ovo budi velike sumnje! 18:35 Vip 0
ŽELIMO DA ZNAMO KO JE ČUO KRIKE NA MOSTU! Porodica nestale rijaliti učesnice očajna, majka hitno zahteva novu istragu! 17:05 Vip 0
CELA ZGRADA JE SLUŠALA NJIHOVE URLIKE I DRANJE! Komšiluk nestale pobednice Velikog brata izneo jezive detalje, stravične stvari prethodile nestanku 20:50 Vip 0
VITLALA JE NOŽEM, STALNO JE BILA PIJANA Muž nestale Marijane Seifert otkriva šta se događalo kobne noći! 12:08 Vip 0
REKLA JE DA SE VIŠE NEĆU VRATITI Isplivale poruke Marijane Seifert samo mesec dana pred nestanak, naslutila je tragediju? 16:05 Vip 0
PLAŠIM SE, MORAM DA SPASIM ŽIVU GLAVU! Isplivale jezive poruke, pre nestanka Marijana se brinula za svoju bezbednost 16:11 Vip 0
NOVI DETALJI O NESTALOJ UČESNICI VELIKOG BRATA Postoji tragičan snimak, a evo šta je tada radio njen muž! 15:15 Vip 1
OGLASILI SE O NESTALOJ MARIJANI Zagrebačka policija za Alo! otkriva detalje o slučaju koji već mesecima trese region 14:47 Vip 0
NAKON TVRDNJI DA JE UBIJENA Zagrebačka policija hitno reagovala zbog slučaja nestale Marijane 11:32 Vip 0
SESTRI NESTALE MARIJANE PRETE SMRĆU Maja Kovačević iznela jezive tvrdnje, strahuje za svoj život 18:44 Vip 0
MARIJANA JE ŽIVA?! Majka nestale učesnice Velikog Brata tvrdi samo jedno, a evo na šta sumnja! 16:07 Vip 0
REKLA MI JE REČENICU KOJU NE ZNAM KAKO DA PROTUMAČIM Marijana se pred nestanak čula sa cimerkom iz Velikog brata 14:16 Vip 0
UBISTVO JE PLAĆENO, NAĐITE MI SESTRU Maja očajna nakon saznanja da je nestala Marijana ubijena, moli ljude za pomoć! 11:55 Vip 0
PRETILI SU JOJ DA ĆE NESTATI PREKO NOĆI Majka nestale Marijane otkrila sve o porukama, pa uputila javni apel! 10:13 Vip 0
ČOVEK JE PLAĆEN DA JE UBIJE Policija pronašla Marijanina dokumenta i telefon, a ovo su detalji istrage o nestanku pobednice rijalitija! 08:24 Vip 0
EVO GDE JE DANAS BIVŠI MUŽ NESTALE MARIJANE Prevarila supruga, udala se za Nemeša, a onda je došlo do obrta 07:00 Vip 0
KRIJU OD NAS SNIMKE SA MOSTA! Stravična ispovest sestre nestale Marijane Seifert, porodica prolazi kroz agoniju i pakao! 20:06 Vip 0
Marija Kostić ZGROŽENA JE Maja Kovačević oglasila se nakon vesti da vlasti u Hrvatskoj plene imovinu njenoj nestaloj sestri 15:40 Vip 0
Amina Jusović BIZARNO Nestaloj Marijani iz Velikog Brata oduzimaju imovinu zbog neplaćenih računa 11:15 Vip 0
Alo/E.B. GODINU DANA JEZIVE MISTERIJE U VEZI NESTANKA MARIJANE SEIFERT Sumnja se da je ubijena, otac joj preminuo, majka van sebe i neutešna! 20:17 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
HILJADE VOJNIKA NATO I TEŠKA ARTILJERIJA KOD RUSKE GRANICE Ameri, Nemci, Britanci - cilj je samo jedan! 00:19 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16