STRAVA I UŽAS! Ćerka poznatog glumca se pojavila krvavog lica, prolaznici izbezumljeno gledali, ona odmah objasnila ko ju je napao! (FOTO) 11:05 Vip 0
GrandOnline/Alo/Đ.M: NE MOGU DA SE UBIJEM! Edita Aradinović progovorila o nagoj fotki koju je videla cela Srbija, a evo i kome je bila namenjena zapravo 10:35 Vip 0
Premijera/Alo/Đ.M. OVO SU NAJLEPŠI MOMENTI! Ana Bekuta ne skriva sreću, pevačica jedva čeka dan kada će uraditi ovo! 10:05 Vip 0
Alo/N.K. O OVOME SE DOSTA SPEKULISALO! Marija Šerifović konačno progovorila o svom emotivnom statusu, a evo šta kaže o Zvezdama Granda (VIDEO) 09:50 Vip 1
SMRT PEVAČA I DALJE JE MISTERIJA! Tragično je preminuo pre dve decenije, a ispred stana Rođe Raičevića stoji jedna stvar koju niko ne sme da dira! 09:20 Vip 0
PRED BANKROTOM?! Princ Hari i Megan Markl unajmili stručnjaka za novac, malo im para, pa žele još 08:35 Vip 0
DEVEDESETIH JE HARALA! Ukrala je muža najlepšoj ženi Juge, Bajaga joj je posvetio pesme, bila sa istim polom, a evo kako poznata pevačica danas izgleda! (FOTO) 08:20 Vip 0
SEVERINU PRATILI DANIMA! Isplivali novi stravični detalji pljačke pevačicinog doma u centru Zagreba! 08:05 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. ODLUČILI SE IPAK NA CARSKI REZ! Oglasio se Lunin najbolji prijatelj i otkrio sve o komplikacijama prilikom porođaja: Počelo je prirodnim putem, ali... 22:43 Vip 0
Alo LUNA, SPREMI SE! Marko Miljković ne krije sreću, poručio supruzi da hoće još dece! (FOTO/VIDEO) 21:30 Vip 1
Telegraf/Alo/Đ.M. SVE JE ISPLIVALO! Ova stvar je bila presudna u raskidu Darka i Marine, pevačeva majka slučajno otkrila nešto što nije trebalo?! 20:25 Vip 0
Alo ŠOKIRANA I IZGUBLJENA! Rada Manojlović se potpuno zbunila nakon pitanja o detaljima iz spavaće sobe i odnosima sa Harisom Berkovićem! (VIDEO) 20:00 Vip 0
NOVI RAT NA ESTRADI?! Šako Polumenta žestoko potkačio Bubu Korelija, nije štedeo reči ni za skandaloznu prevaru Nenada Aleksića Ša! 19:53 Vip 0
NAŠ PLOD LJUBAVI! Prvo obraćanje Lune Đogani nakon porođaja, emotivne reči uputila suprugu Marku i otkrila kako se oseća posle carkog reza! (FOTO) 19:28 Vip 0
MIA, NIKAD SREĆNIJI DEKA NIJE BIO! Oglasio se Gagi Đogani prvi put nakon Luninog porođaja, uputio prelepe reči unuci koju jedva čeka da vidi! (FOTO) 16:33 Vip 0
NE KRIJU SREĆU! Stižu cestitke sa svih strana, porodica Đogani nikad srećnija, ujak Adam oduševio objavom! (FOTO) 16:23 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. BIĆE MU BOLJE TAMO! Oglasila se Darkova majka i potvrdila da je pevač definitivno otišao iz Srbije, a spomenula i jedan šokantan detalj vezano za Marinu! 15:57 Vip 1
PONOSNI DEDA ANDREJ! Oglasio se Lunin očuh, ne može da sakrije emocije, a roditeljima poručio predivne reči! (FOTO) 15:50 Vip 1
SA GAGIJEM SAM SVE VREME NA VEZI! Oglasio se i Đole Đogani nakon vesti o porođaju, Lunin stric jedva čeka da vidi bebu! 15:41 Vip 0
MARKO U TRANSU OD SREĆE! Miljković vrisnuo kada su mu javili da je postao otac, Gagi ne može da dođe sebi! 15:18 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PANIKA U AMERICI, SNIMCI SE ŠIRE MREŽAMA "Bilo je to kao invazija... Deca me pitaju šta se dešava" (VIDEO) 18:26 Vesti 0
VEČERAS OVO NIKAKO NE SMETE DA ZABORAVITE DA URADITE Sutra je veliki praznik, ovaj običaj vernici poštuju vekovima 18:04 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR Blizancima nesuglasice sa partnerom, Lavu korak napred u karijeri, Vaga u centru pažnje 19:31