Alo/N.S. SRAMOTA ME JE NJENE SRAMOTE Filip Car udario na čast i obraz Dalile Dragojević, ponizio je nikad strašnije i to pred milionima 17:05 Vip 1
Alo/N.S. ŠOK! DALILA OGOLILA DUŠU I PRIZNALA SVOJE EMOCIJE Anđelo Ranković je ipak uspeo da osvoji razvedenu ženu 12:15 Vip 1
Pink/Alo/K.G. VODITELJI, ZADRUGARI, PEVAČI! Okupila se estrada na rođendanu Milana Miloševića, a evo ko je sve stigao! 22:10 Vip 0
Alo/J.M. VODITELJKA PRŠTI OD SE*SIPILA! Obučena u crni, kožni komplet i sa dugom bujnom kosom izgleda kao san svakog muškarca! 21:00 Vip 1
Alo/Đ.M. VOLIM TE! Janjuš uputio javno izvinjene Ivani Šopić i napisao joj emotivnu poruku, želi pomirenje sa njom nakon svega! (VIDEO) 11:07 Vip 0
Alo/J.M. I JA BIH BILA U VEZI SA NJIM! Zadrugarka koketirala sa Dejanom za crnim stolom, zadrugari šokirani, navijaju za njega! 18:47 Vip 0
Alo/J.M. JA NISAM REKAO DA SMO ROMEO I JULIJA! Zola nikad oštriji, odbrusio joj, odgovorio na prozivke i šokirao ostale zadrugare! 18:15 Vip 0
Alo/J.M. DEJAN IMA ISKRENE SIMPATIJE PREMA NJOJ! Emotivno odgovorio na pitanja vezana za Aleksandrin poklon i sve ostavio bez reči! 16:11 Vip 0
Pink/Alo/K.G. JA DA SAM MUŠKO PRAVILA BIH SE MRTVA! Jovana Ljubisavljević otkrila koja zadrugarka se nabacuje Stefanu i da li bi ušla u rijaliti kada bi je prevario 12:08 Vip 1
Alo/J.M. NE ODUSTAJE OD NAMERE DA SE VRATI! Maja Marinković očajnički želi povratak u Zadrugu, a vreme provodi sa ovim bivšim zadrugarima! 12:05 Vip 1
Srbija Danas/Alo/I.G. RANIJE MI JE BILO BITNO DA MOMAK VOZI MOTOR, A NE DA IMA ZUB! Ivana Šopić otvoreno progovorila o pogrešnim izborima i sazrevanju! 14:33 Vip 0
Alo/D.S. DALILA NE LJUBI DEJANA KAO ŠTO LJUBI CARA Ivana Šopić otkrila svoje viđenje pomirenja Dragojevića, evo šta je rekla! 22:09 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. OTKRILA SVE TAJNE ZADRUGARA! Šok intervju Ivane Šopić, nakon ovoga ništa više neće biti isto, konačno je progovorila o svemu! 09:45 Vip 0
Srbija Danas/Alo/D.S. TEŽE MI JE DA BUDEM VODITELJ NEGO RIJALITI UČESNIK Ivana Šopić otkrila sa kojim problemima i izazovima se susreće na poslu! 23:45 Vip 0
Alo/I.G. TEK SLEDI HAOS U ZADRUZI Ivana Šopić prokomentarisala Dejana i Dalilu i najavila šou 22:40 Vip 0
Alo/I.G. ZBOG LJUBAVI SAM UGUŠILA SEBE Zadrugarka otvorila dušu i priznala sve o vezi sa Stefanom Karićem! 17:47 Vip 0
Republika/Alo/D.S. UZVEZDILA SE, DOŠLO MI JE DA JE IZBACIM IZ SALONA! Prijatelj Ivane Šopić razvezao jezik, pa otkrio kakva je voditeljka privatno! 15:39 Vip 0
Hit/Alo/Đ.M. ONA I KARIĆ SU PRAVILI BEBU Ivana Šopić potpuno ogolila dušu o privatnom životu, otkrila šta je sve radila sa Janjušem dok je bio oženjen! 13:32 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. PREDUGO JE ĆUTALA! Bivša zadrugarka razvezala jezik o Staniji Dobrojević i njihovom sukobu, a onda žestoko potkačila Stefana Karića! 08:14 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
UŽIVAJU DA PRAVE HAOS Ekstremisti u Skupštini duvaju u vuvuzele, polivaju vinom i smeju se (VIDEO) 13:03 Vesti 0
NEĆE ZNATI ŠTA ĆE SA PARAMA Ova 4 znaka u 2025. godini čeka neizmerna sreća, sve će im ići od ruke, dok će se drugi mučiti 09:07