KO JE OD NJIH POKUŠAO DA PREVARI PRODUKCIJU? Skandal o kom bruji region, ovo je spisak polufinalista "Nikad nije kasno" 12:45 Vip 0
MOMENTALNO OGLAŠAVANJE ŽIKE JAKŠIĆA! Dvojica polufinalista „Nikad nije kasno“ diskvalifikovani zbog malverzacija! 09:50 Vip 0
UPOZNAO JE ROĐENOG BRATA NAKON 53.GODINE Usvojen je kao beba, velike planove prekinula smrt 10:20 Vip 0
NAŠ PEVAČ U EMISIJU DOVEO SINA KOJI JE POBEDIO LEUKEMIJU! Žika Jakšić jedva zadržao suze, emotivne scene sve rasplakale 08:20 Vip 0
UMRO MI JE SIN I MISLILA SAM DA NIKADA NEĆU ZAPEVATI! Žika Jakšić zaplakao nakon bolne ispovesti pevačice, u studiju muk 16:45 Vip 0
KANTA BENZINA MU JE EKSPLODIRALA U RUCI Pevačevo lice puno je ožiljaka, a trenutno leži u bolnici 10:50 Vip 0
IMAŠ 19 GODINA, ŠTA SI ČAČKALA TA USTA? Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar 11:30 Vip 0
STARIJI BRAT POGINUO U UDESU, MLAĐI UMRO OD RAKA Naša pevačica preživela je strašne tragedije: Majka je umrla od tuge za njima 18:20 Vip 0
UČESNICA NIKAD NIJE KASNO ŠOKIRALA POSTUPKOM! Skinula se na bini, neprijatna situacija dostigla maksimum, a tu nije kraj! 16:50 Vip 0
BOLNA OBJAVA PEVAČICE IZ NIKAD NIJE KASNO! Samoubistvo muža je dotuklo, reči kidaju dušu: Danas ti snovi ne postoje... 21:07 Vip 0
MAJKA NIJE MOGLA DA MI PLATI VRTIĆ! Pevač podelio priču o teškom detinjstvu, njegove reči kidaju dušu 14:19 Vip 0
BOLNE REČI NAŠEG POKOJNOG PEVAČA KIDAJU DUŠU! Ovako je govorio o teškom životu, a vest da je preminuo slomila je sve 16:43 Vip 0
BILA SAM KIDNAPOVANA I OPLJAČKANA Učesnica "Nikad nije kasno" o strahoti koju je doživela na Kosovu: "Smatrala sam ih prijateljima" 17:48 Vip 0
TRENUTNO NISAM ZA BRAK! Žika Jakšić progovorio o novoj devojci: Probao sam dva puta, video sam da mi to ne ide... 11:50 Vip 0
UMRO UČESNIK "NIKAD NIJE KASNO" Sarađivao je sa velikim imenima, a ova tragedija ga je dokrajčila! 09:51 Vip 0
ZA NJU JE IPAK BILO KASNO Jedna preskočena kontrola pevačicu koštala skupo, ovo je istina o njenoj borbi 11:47 Vip 0
TAKMIČARKA IZ "NIKAD NIJE KASNO" UMRLA U 55. GODINI Nakon teške bolesti pevačica izgubila bitku, do samog kraja se borila kao prava lavica 10:41 Vip 0
PET GODINA BEZ ALKOHOLA I DROGE Pevačica bila u kandžama poroka, sada je o svemu javno progovorila 20:30 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
ZELENSKI LAŽE, SPREMA NOVI RAT SA NATO PAKTOM Rogozin ne veruje rečima lidera Ukrajine o ustupanju teritorija Rusiji 22:07 Vesti 0
DIVLJA ZVER UPALA U PRODAVNICU SLATKIŠA Nezvani gost dohvatio bombone pa se zasladio, posetioci ga gledali u neverici! (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. NOVEMBAR Blizanci idu na kratko putovanje, Lav pleni harizmom, a šta čeka ostale? 19:26
SFEROPULOS POTPUNO ISKREN Trener Zvezde otkrio da li je dobio savet od Milojevića, pa objasnio zbog čega je pustio Dobrića u reprezentaciju 22:44