Alo/A.J. ZATO ŠTO SAM TU I DALJE VOLIM ŽIVOT Nikolina Pišek novom porukom pokrenula mnoštvo komentara 11:10 Vip 2
24sata.hr/Alo/Đ.M. KO JE REKAO DA SMO U LOŠIM ODNOSIMA? Miša Grof promenio ploču, progovorio o Nikolini Pišek i šokirao najnovijom odlukom 12:40 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. VIDOJE BI DANAS SLAVIO 44. ROĐENDAN Miša Grof slomljen stigao na grob svoga sina, došao sa unukom, a Nikoline nigde nema 11:39 Vip 0
Informer/Đ.M. SADA JE SVE JASNO Isplivali pravi razlozi dolaska Nikoline Pišek u Beograd, Miša Grof se momentalno oglasio: Ja u to ne verujem 14:05 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. BIO SAM U ZAGREBU, RADI SE O NEKOM SPORU Oglasio se Miša Grof nakon Nikolininog dolaska u Beograd, šok preokret: Dobiće šta je njeno! 12:11 Vip 0
Alo/A.J. KAD OTVORITE SRCE I UM, VRAĆA VAM SE LJUBAV I RADOST Nikolina Pišek nakon smrti muža i svađe sa svekrom: To vam daje slobodu da nastavite dalje 12:09 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NE ZNAM OD KOJIH PARA JE TO KUPILA!? Oglasio se Miša Grof nakon priča da Nikolina hoće da uzme sliku vrednu 30.000 evra, imao je jasnu poruku za snajku 08:18 Vip 3
Kurir/Alo/N.S. JOVANA JEREMIĆ JE BUDALA Miša Grof žestoko odgovorio voditeljki: Neka kaže to što zna! 17:39 Vip 0
24sata.hr/Alo/Đ.M. MALO JE NEURAČUNLJIVA, ČESTO IDE NA LEČENJE Miša Grof isprozivao Jovanu Jeremić, nije birao reči, a onda šokirao izjavom o Nikolini Pišek 11:48 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. MISTERIJA PLJAČKE U VILI RISTOVIĆA Miša Grof izneo ozbiljne optužbe, on je objavio fotografiju koja je zaintrigirala mnoge 10:12 Vip 2
Kurir/Alo/A.M. VIDOJE POSEDOVAO IMOVINU KOJA JE LIČNO NJEGOVA Nikolinu zastupa advokat koji je Ristoviću pozajmio 400.000 evra za kupovinu kuće 21:49 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. TUŽILA MIŠU GROFA ZA NASILJE U PORODICI Oglasio se advokat Nikoline Pišek, pa progovorio i o ostavinskoj raspravi: Ta imovina nema veze sa imovinom njegovog oca 19:56 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. EVO ZAŠTO SEVERINA NIJE JAVNO PODRŽALA NIKOLINU PIŠEK U sve umešan i Milan Popović, a ovo su svi detalji sukoba 18:05 Vip 0
Alo/A.J. ZARAĐIVALA DO 50.000 EVRA Nikolina Pišek otkrila na koji način je zarađivala ogromne svote novca 08:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. JOVANA JEREMIĆ IZNELA ŠOKANTNU TEORIJU Voditeljka podržala Nikolinu Pišek, pa frapirala: Miša Grof se loži na sopstvenu snajku 21:00 Vip 3
Alo/N.S. MIŠA GROF SAZNAO DA POSTOJI JOŠ JEDAN SEF Viktor otkrio nove detalje: Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin 22:48 Vip 8
Kurir/Alo/Đ.M. SVEKAR PRISVOJIO SVE VREDNE STVARI Nikolina Pišek zahteva da joj se vrati skupoceni poklon koji je kupila Vidoju, Miša Grof ne želi da čuje 09:40 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. NIKOLINA JE VIDOJA PREOTELA KATARINI RADIVOJEVIĆ! Miša Grof nastavlja da iznosi skandalozne stvari na snajkin račun, obelodanio apsolutno sve 07:42 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. MIŠA GROF PODNOSI TUŽBU PROTIV NIKOLINE PIŠEK?! Ristović već angažovao advokate, brutalan rat svekra i snajke se nastavlja 13:58 Vip 2
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00