Alo/K.G. OTKRIVEN PRAVI KRIVAC! Ša otkrio zadrugarima kako je sinoć došlo do brutalnog sukoba između njega i Tare 12:00 Vip 0
Blic/Alo/J.M. MATEJA JOJ ODBRUSIO! Zadrugar nema nameru više da je toleriše i jasno joj je to stavio do znanja! 16:10 Vip 0
Alo/J.M. MIKI KONAČNO SREĆAN! Nakon činjenice da je u lošem zdravstvenom stanju zadrugar je posle dužeg vremena imao čemu da se obraduje! 19:24 Vip 1
Alo/J.M. BIVŠI MOMCI TARE SIMOV UDRUŽENI! Mateja je pravio društvo Ša, a tom prilikom je otkrio ovo! 18:45 Vip 0
Alo/K.G. ONA VOLI MATEJU, A JA NJU! Ša potpuno slomljen priznao da on i Tara nemaju budućnost, a onda progovorio o Moniki 14:05 Vip 0
Alo/K.G. NE MOŽE DA SE SMIRI! Anđela se gušila u suzama nakon svađe sa Matejom, pa otkrila šta je najviše plaši! 18:59 Vip 0
Alo/K.G. NA ISTIM SU MUKAMA! Drugarice se jadale jedna drugoj, Dalila priznala da ovo ne može da izbaci iz glave, a Anđela hoće da se distancira od Mateje! 13:49 Vip 1
Alo/K.S. ISPADAM PSIHOPATA, ALI NIJE MI ŽAO! Tara Simov progovorila o blamu veka i koliko joj nije stalo do repera, pa ga uporedila sa Matejom! 11:16 Vip 1
Alo/K.G. TOTALNI RUSVAJ! Tara i Ša se brutalno suočili u radiju pred Matejom, ori se ceo studio od njih! 17:51 Vip 0
Alo/D.S. URNEBESNO! Đole Kralj odmerio Dejanov ponos, Dragojevićev komentar će vas rasplakati od smeha! 22:10 Vip 0
Alo/D.S. IZGOREO OD LJUBOMORE Ša ne može da se pomiri sa činjenicom da Tara još uvek ima osećanja prema Mateji, evo šta joj je sad zamerio! 19:56 Vip 1
Alo/Đ.M. MATEJA IMA TUMOR NA MOZGU! Zadrugar u naletu besa otkrio stravičnu istinu o svom zdravstvenom stanju! 07:40 Vip 1
Alo/I.G. HVALILI SE SE**UALNIM ISKUSTVIMA! Ša, Janjuš i Mateja izneli detalje iz intimnog života, evo šta su radili i gde! 13:00 Vip 0
Alo/J.M. MATEJA SAZNAO ŠTA NAJVIŠE SMETA ANĐELI! Pripretio joj da će baš ovo uraditi, pred svima rekao šokantne detalje i ostavio zadrugare u čudu! 11:45 Vip 0
Alo/K.G. NIŠTA JOJ NIJE JASNO! Tara saznala da je Nenad ogovarao sa Matejom, pa zaratili žestoko, on na kraju poručio: Slab sam na nju! 22:57 Vip 0
Alo/K.G. JESTE SE PREPALI?! Ša kukao na Taru Sanji Grujić, ona upala u pušionicu, a reperova reakcija šokirala sve! 22:18 Vip 0
Alo/J.M. TARA ZAPENILA! Ša napada Taru tamo gde je najbolnije, evo koga je namerno hvalio za crnim stolom! 19:05 Vip 0
Alo/D.S. VOLEO BIH STARI SISTEM VREDNOSTI Car za svoje postupke okrivio muško-žensku ravnopravnost, evo zašto ne podržava jednakost polova 18:42 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOMKU (25) BOMBA EKSPLODIRALA U RUCI! Stravični detalji eksplozije u Kninu, u podrumu zgrade se održavala žurka? 09:07 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ovan izlazi iz problema, Devici preokret u vezi, Škorpiju muči migrena 05:00 Razonoda 0
IZ "PIONIRA" NA PRVENSTVO EVROPE Košarkaši Srbije u revanšu protiv Danaca žele plasman na evropski šampionat 08:20