Alo/Đ.M. ONA JE FOLIRANT! Mateja i Ša se udružili i nikad brutalnije opleli po Tari Simov, shvatili šta im je uradila od života i osuli žestoku paljbu! 12:53 Vip 0
Alo/J.M. DALILA MI JE GOTIVNA! Ša razmatrao potencijalne devojke, pa potom brutalno opleo po Simovoj! 08:00 Vip 1
Alo/J.M. SUKOB SE NASTAVLJA! Tara i Anđela u nikad žešćem okršaju, pale teške reči i uvrede, Mateja se momentalno umešao! 19:10 Vip 0
Alo/K.G. SVIMA ZADALI DOMAĆI ZADATAK! Mateja i Dino ne gube vreme kada je forma u pitanju, dok oni vežbaju evo šta radi Čorba! 23:30 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODUKCIJA NAPRAVILA PRESEDAN! Stiglo nesvakidašnje iznenađenje u rijaliti, zadrugari ostali bez teksta, a on se najviše oduševio! 21:00 Vip 0
Alo/Đ.M. MATEJA SAZNAO DA MU SE SESTRA UDALA! Zadrugar ne može da sakrije sreću, okupio cimere i častio ih, a ovakvo mišljenje ima o zetu! 20:38 Vip 1
Alo/K.G. NAPRAVILI PRAVU FEŠTU! Mateja slavi sestrino venčanje, Tanja i Gruja zapevali samo za njega! 19:19 Vip 0
Alo/K.G. IZGOVORILI SUDBONOSNO "DA" ! Filip Reljić i sestra Mateje Matijevića se venčali! (FOTO) 18:50 Vip 0
Alo/K.G. NE MOŽE DA SAKRIJE SREĆU! Mateja ispričao zadrugarima kako je saznao da je njegova sestra u vezi sa Filipom Reljićem 14:35 Vip 0
Alo/K.G. NISAM GLUPA, JA SAM ISKRENA Dejan naveo Dalilu, Cara i sebe, ona žestoko uzvratila na prozivke! 19:11 Vip 1
Alo/K.G. HAOS U BELOJ KUĆI! Mihić poludeo zbog Aleksandrinih komentara, pa ušao u brutalan sukob sa Matejom, obezbeđenje odmah uletelo! 16:59 Vip 0
Alo/I.G. ON IMA FASCINANTNU JUTARNJU RUTINU! Za Mateju je ovo poseban dan, a evo i zbog čega! 14:55 Vip 0
Alo/I.G. TVOJA REAKCIJA JE BLAM: Mateja odbrusio Anđeli, nije više mogao da sluša njeno 'zvocanje' o Dinu! 07:15 Vip 0
Alo/I.G. ONO ŠTO SMO MAJA I JA RADILI JE BLAM! Stefan Karić otkrio šta se dešavalo na Izazoviziji, Mateja izneo svoje mišljenje o sukobu 22:53 Vip 0
Alo/I.G. MATEJA PONIZIO TARU: Poznata si kao ljubavnica! Zadrugar šokirao priznanjem o vezi sa Anom 10:08 Vip 0
Alo/K.G. TARA IM JE BOLNA TAČKA! Mateja i Ana progovorili o odnosu pre Zadruge i ozvaničenju veze, šokirali sve priznanjem! 18:59 Vip 0
Alo/Đ.M. ANĐELA JE VEĆ PROŠLOST! Mateja Matijević nikad pijaniji žestoko dohvatio ovu zadrugarku u garderoberu i poljubio je, sve pucalo od strasti! 15:30 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SVE ĆE GA STIĆI! Tarina majka besna i ogorčena na Mateju nakon njegovih izjava, nije birala reči i najstrašnije ga potkačila! 13:53 Vip 3
Alo/I.G. OČEKUJE JE NAJTEŽI DAN! Tara priznala da je depresivna, pa molila Marka i Dejana da budu uz nju, ovo je razlog! 22:09 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOMKU (25) BOMBA EKSPLODIRALA U RUCI! Stravični detalji eksplozije u Kninu, u podrumu zgrade se održavala žurka? 09:07 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ovan izlazi iz problema, Devici preokret u vezi, Škorpiju muči migrena 05:00 Razonoda 0
IZ "PIONIRA" NA PRVENSTVO EVROPE Košarkaši Srbije u revanšu protiv Danaca žele plasman na evropski šampionat 08:20