Alo/K.G. HAOS NA SAMOM KRAJU! Anđela besna zbog Matejinog prelaska u Dalilin krevet, pa ga optužila da je pokušao da joj smesti zajedno sa njom! 20:34 Vip 0
Alo/K.G. TARA JE ZA NJEGA PREMIJA Anđela pljuvala po Mateji, a onda otkrila da je jednu stvar slagao 18:28 Vip 0
Pink/Alo/I.G. KENDI NIJE ŠTEDEO ZADRUGARE! Nakon skandaloznog raskida Matijevića i Anđele, oglasio se Matejin drug 15:15 Vip 0
Alo/K.G. PRVI PUT ISKRENO O ŠOKANTNOM RASKIDU Mateja otkrio sve o jezivim scenama sa Anđelom, ove detalje niste znali, a njegovov komentar je tek hit! 15:53 Vip 0
Alo/I.G. BILA JE NAJVEĆA PRETNJA NJIHOVOJ VEZI! Mateja jedva dočekao da raskine sa Anđelom, pa obnovio odnos sa Sanjom! 13:23 Vip 0
Alo/I.G. SKANDALOZAN RASKID! Mateja i Anđela se žestoko posvađali, a onda je zadrugar izgubio kontrolu: Gadiš mi se! 09:06 Vip 0
Alo/I.G. URLAO NA DEVOJKU IZ PETNIH ŽILA! Mateja i Anđela se žestoko posvađali, a onda je zadrugar pokazao drugo lice! 08:05 Vip 0
Alo/K.G. MOGUĆE POMIRENJE? Mateja progovorio o odnosu sa Anđelom i šta se promenilo nakon pauze! 07:20 Vip 0
Alo/I.G. PONOVO ĆE UPLOVITI U VEZU Mateja i Anđela se osamili pa porazgovarali o poboljšanju svog odnosa 15:41 Vip 0
Alo/K.G. DEFINITIVNO STAVILA TAČKU? MC Aleks pitala Taru za Mateju, ona otrktila da je zanima neko drugi! 16:28 Vip 0
Alo/K.G. POMOGAO SI MI DA IZAĐEM IZ DEPRESIJE, CVETAM Tara priznala Dejanu da je uz njegovu pomoć zaboravila Mateju, ali da joj ukućani stvaraju pritisak zbog njihovog bliskog odnosa! 16:33 Vip 0
Alo/K.G. POPRAVILI ODNOS Mateja i Anđela otkrili da li postoji mogućnost da opet budu zajedno, Tari neće biti svejedno nakon njihovog odgovora! 12:29 Vip 0
Alo/Đ.M. MATEJA DEFINITIVNO ŠUTNUO TARU! Zadrugar stavio tačku na odnos sa Simovom, pa priznao da li se desio poljubac sa Sanjom na žurki! 23:34 Vip 1
Alo/K.G. SLALA SAM PORUKE OSOBI KOJU NE VOLIM Tara Simov nikad iskrenija, otvorila dušu Dejanu o Mateji! 07:21 Vip 0
Alo/I.G. TARA SE SLOMILA! Plače i kuka zbog Mateje, boli je što više brine o drugima nego o njoj! 22:26 Vip 0
Alo/D.S. SVI PRAMENOVI SU MI BILI KRVAVI! Tara Simov progovorila o povredama nakon tuče s Miljanom, pa pomenula Dejana: On je savršen! 14:35 Vip 0
Alo/I.G. STRAHOTA U ZADRUZI Mateja napravio haos u sobi, prevrtao krevete, Deniz jecala na sav glas (VIDEO) 18:35 Vip 0
Alo/Đ.M. NE SKIDA POGLED S NJE! Mateja ponovo odlepio za Tarom, dok zadrugarka meša kukovima zadrugar ne zna šta će sa sobom! 13:04 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35