Nemazabranjenih.rs/Alo.rs/D. I. ISKORISTIO HAOS Mateja poslao poruku u spoljni svet tokom svađe Dalile i Cara! (VIDEO) 11:50 Vip 0
Alo/Đ.M. SMORIO SAM SE! Oglasio se Ša nakon što je Tara pred milionima izjavila da repera nikada nije volela i da je sve vreme bila zaljubljena u Mateju! 10:21 Vip 0
Alo/Đ.M. IPAK JE SVE SA ŠA BILA LAŽ! Tara Simov priznala da je Mateju bolesno volela, a ove informacije su stizale do nje kada Nenad nije obraćao pažnju! 07:48 Vip 0
Alo/I.G. OČAJNIČKI GA ŽELI ZA SEBE! Tara priznala da bolesno voli Mateju, pa na sve načine pokušava da ga vrati 22:35 Vip 1
Alo/D.S. NE KAPIRAM TO POREĐENJE Tara nakon njihovog klipa potkačila Anđelu, bukti rat zadrugarki zbog Mateje! 08:57 Vip 0
Alo/I.G. TARA ŽELI OVOG ZADRUGARA! Simova morala da bira između dva muškarca, a sa njim je završila zauvek 16:57 Vip 1
Alo/I.G. TARA SE BACILA NA OSVAJANJE MATEJE! Marko Đedović pokušao da urazumi Simovu, ona tvrdi: Nisam tako bedna! 15:36 Vip 0
Alo/I.G. ON SE ZBOG NJE RAZVEO, A ONA VOLI DRUGOG! Ša priznao da je oduvek znao da Tara voli Mateju, a onda je dolazilo do žestokih sukoba 07:53 Vip 0
Alo/D.S. DA SAM KULTURNIJA IZABRAO BI MENE Tara priznala koliko ju je pogodilo to što je Mateja stavio Anđelu ispred nje! 07:50 Vip 0
Pink.rs/Alo/D.S. TARA SE POKAJALA Oglasio se Ša nakon što je Simova izjavila da je tokom veze sa njim volela Mateju! 12:15 Vip 0
Alo/Đ.M. POMIRENJE NA POMOLU! Mateja i Tara nikad prisniji, a njegov potez je Simovoj jasno stavio do znanja šta posle svega misli o njihovom odnosu! 15:00 Vip 0
Alo/I.G. JOŠ UVEK JE SLAB NA NJU! Mateja i Tara se posvađali, ona završila u suzama, ali joj je Matijević ipak na kraju ispunio želju! 18:39 Vip 0
Pink.rs/Alo/I.G. ŠA ODGOVORIO NA PROZIVKU! Ovako je reper reagovao na brutalne reči Mateje Matijevića 22:27 Vip 0
Alo/I.G. PRUŽIĆE MU NOVU ŠANSU! Anđela iznela sve detalje njenog i Matejinog odnosa, pa otkrila šta bi najviše volela u ovom trenutku 18:21 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO SE ČEKALO! Tara Simov obelodanila sve tajne rijalitija, otkrila u kakvom je odnosu sa Matejom i još jedan skandalozni detalj! 14:30 Vip 0
Alo/I.G. TARA PRIZNALA ŠTA OSEĆA PREMA MATEJI Otkrila i kako je reagovala dok je trpela osudu javnosti 18:56 Vip 0
Alo/I.G. BIVŠI ZADRUGAR ODAO MATEJIN PLAN Obelodanio detalje Matejinog odnosa sa Tarom i šokirao pričom o pomirenju 22:13 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35