JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA OD ČEGA BOLUJE Voditeljka javno saopštila, niko nije mogao da pretpostavi! 13:50 Vip 0
GVOZDENI BOLNIČKI KREVET SE TRESAO OD MENE Voditeljka RTS-a jedva preživela, progovorila o teškoj bolesti 07:00 Vip 0
ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN! Otkriveno sve o zdravstvenom stanju pevača, otkazani svi nastupi do daljnjeg! 18:26 Vip 0
ACA LUKAS MORAO DA OTKAŽE SVE NASTUPE! Oglasio se njegov menadžer i otkrio šta se dešava sa pevačem 15:01 Vip 1
TELO MI OTIČE, NE MOGU DA SE POMERIM Jelena Tomašević godinama nije znala da boluje od ove bolesti: Ja imam 36, a moje telo 75 godina 06:30 Vip 0
NIJE DEMENCIJA, NITI ALCHAJMER Naučnici su identifikovali novu vrstu gubitka pamćenja sa ,,boljom prognozom" 11:02
NAUČNICI DOŠLI DO NAPRETKA Identifikovali mogući uzrok lupusa, od koga boluje 5 miliona ljudi širom sveta 21:00
EVA RAS SE 20 GODINA SE BORI SA KANCEROM Glumica je ovako govorila o svojoj bolesti: "Produžavaju mi život, ne mogu da jedem i pijem" 14:05 Vip 0
SAZNALO SE SVE O BOLESTI DRAGANE MIRKOVIĆ! Dijagnoza sve zabrinula, mora da bude pod određenom terapijom! 06:00 Vip 0
SIN POZNATOG PEVAČA UMRO U 29. GODINI Porodica doživela jezivu tragediju: Izdahnuo je ocu na rukama 17:30 Vip 0
LEKARI JE SE PLAŠE, OTAC JE SMATRA ČUDOVIŠTEM Beba iz Afrike boluje od OPAKE BOLESTI zbog koje prolazi PAKAO (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
ŠTA JE SINDROM UKOČENE OSOBE KOJI JE DIJAGNOSTIKOVAN SLAVNOJ PEVAČICI Ovo su simptomi koji su zadesili Selin Dion 08:03
VRATILA SE "CRNA SMRT" Prijavljen slučaj bolesti koja je u srednjem veku UBILA MILIONE LJUDI, prenose je glodari i buve 18:56 Vesti 0
PUKLA MI JE AORTA, IMALA SAM 15 MINUTA DA PREŽIVIM Naša voditeljka bila na ivici smrti, opisala jezive detalje 13:00 Vip 0
BIO JE PUŠAČ 30 GODINA, A ONDA SU MU DOKTORI PRONAŠLI OVO U GRLU! Jedva je spasao živu glavu 21:31 Razonoda 0
UČESNICI ZADRUGE OVA PEVAČICA DOSTA POMOGLA! Teška životna priča Rade Vasić o borbi sa kancerom 13:19 Vip 0
NOVA OPASNOST VREBA IZ MESARA! Obratite pažnju na OVE proizvode - prodavnice pod lupom inspekcije! 11:02 Vesti 0
U GRLU MU RASTU OVE JEZIVE STVARI Čovek se požalio na kašalj, pa otkrio da ima RETKU BOLEST 19:30 Razonoda 0
"OSEĆALA SAM NESNOSAN BOL" Zbog pogrešne dijagnoze lekara, ženi uznapredovala JEZIVA BOLEST (FOTO) 16:20 Razonoda 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35