POZNATA PEVAČICA SE NAGUTALA PILULA ZA SMIRENJE Povod je jeziv, posledice su mogle da budu fatalne 11:15 Vip 0
,,VEĆ SU IZGUBILI OCA" Selin Dion otkrila kako se njeni sinovi nose sa teškom bolešću, ono što im je rekla će vas raznežiti 18:10
OVA BOLEST JE KRIVA ZA SVE Čuo se snažan VRISAK - Žena se probudila uverena da je UBILA MUŽA 17:00 Razonoda 0
PRENOSE JE KOMARCI Kobna bolest uveliko hara Evropom, javnost uznemirena zbog porasta slučajeva, evo šta je uzrok 16:25
OPASNI TIGRASTI KOMARCI STEŽU OBRUČ OKO SRBIJE!? Izazivaju infekciju čiji ishod može biti fatalan! 13:25 Vesti 0
SLUČAJNO SAZNALA DA BOLUJE OD OPAKE BOLESTI Izgubila je apetit i lice joj se ukočilo, bila šest sati na operacionom stolu (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
ISTRAŽIVANJE OTKRIVA Ova generacija češće oboleva od raka u odnosu na njihove roditelje, a razlog je iznenađujuć 19:05
GUBIM DAH, SMRŠAO SAM 30 KILOGRAMA Hrvatski pevač u teškom stanju, ugroženo mu zdravlje, otkrio šta mu se dešava 16:33 Vip 0
PLAŠIM SE SEBE U OGLEDALU, OPALE SU MI TREPAVICE Rada Vasić proživela pakao zbog bolesti, a sada procvetala, kosa joj ponovo porasla 14:10 Vip 1
PEVAČICI ZBOG BOLESTI PUKLA REBRA Otkrila jezive detalje pakla kroz koji prolazi: Osećam kao da me neko davi 11:45 Vip 0
JEDVA OSTALA ŽIVA Čuvena pevačica objavila da se bori sa teškom bolešću, snimila potresan video, ne liči na sebe! 17:05
POMISLILA SAM "ŠTA SAM JA RODILA?" Pevačica posle porođaja saznala za bolest sina: Bio je mali i crn, kao pivska flaša 07:20 Vip 0
BRAČNI PAR NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE Mislili su da je žena BOLESNA, a onda im lekari otkrili nešto što im NIKAD NE BI PALO NA PAMET 13:00 Razonoda 0
GLUMAC ZARAŽEN NEDEZINFIKOVANOM IGLOM Otkrio jezive detalje bolesti: "Jetra mi je bila otečena, gubio sam snagu" 19:20 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ OTEKLA ZBOG BOLESTI Dugo se borila sa ovim zdravstvenim problemom: "Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila" 19:00 Vip 0
DOBRO POGLEDAJTE SVOJE NOKTE Nepravilnosti na njihovoj površini mogu biti znak opasne bolesti, upozoravaju lekari 13:42
"ŠTA SE DESILO SA MIŠOM KOVAČOM?" Isplivala privatna slika, pevač (82) neprepoznatljiv: "Teško je gledati ga" 19:48 Vip 0
NISAM IZLAZILA IZ KREVETA 20 DANA, IMALA SAM NAPADE PANIKE Miljana Kulić otkrila jezive detalje iz svog života, o ovome nikada do sada nije govorila 18:50 Vip 0
IZ SVEG GLASA SAM VRIŠTAO I MOLIO JE DA NE UMRE Žena Aca Pejovića imala teško oboljenje, bila je na ivici smrti 15:46 Vip 0
ŽIVOT DA VAM SE SMUČI Grickanje noktiju može da izazove ovih 7 zdravstvenih problema, odviknite se što pre 17:55
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOLITVA ZA LONDON, VAŠINGTON I PARIZ Izjava Putina o pravu Moskve na odmazdu uzdrmala Zapad 19:43 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35