Alo/Đ.M. KRISTALNI LUSTERI I KRALJEVSKI NAMEŠTAJ! Zavirite u luskuzni penthaus Dare Bubamare, pevačica nije štedela, a detalji oduzimaju dah! (FOTO) 09:12 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ZDRAVKO ČOLIĆ SE ČASTIO LUKSUZNOM NEKRETNINOM Pevač pazario penthaus na ovoj planini, a od detalja boli glava! 07:05 Vip 0
Grand Online/Alo/K.G. OBIŠAO POLA SVETA, A STAN KUPIO U BUDVI Pevač otkrio zašto je izabrao baš to mesto, a razlog je sve iznenadio i šokirao 08:21 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ĐEDOVIĆ PAZARIO STAN NA ZVEZDARI! Komšija mu Velja Nevolja, iskeširao je za nekretninu 200.000 evra, a tu nije kraj luksuzu! 10:48 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE NAJSKUPLJA VILA NA ESTRADI! Vredi skoro četiri miliona evra, izgledom obara sa nogu, a evo i kojoj folk zvezdi pripada! (FOTO) 07:57 Vip 0
Alo/Đ.M. ZAVIRITE U LUKSUZNE VILE POZNATIH! Ova pevačica ima lift do svog apartmana, neki su prolili gorke suze zbog svog bogatstva, a najveće iznenađenje je ona! 09:45 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. BILO ME JE SRAMOTA, NISAM MOGLA DA VERUJEM! Zdravko Čolić krije svoj život od očiju javnosti, a sada su komšije obelodanile apsolutno sve! 15:35 Vip 2
Alo/RTS/I.T. DRUŠTVO SE OKUPI, A TROŠAK PODELI Postala je nemoguća misija pronaći STAN NA DAN za praznike, za veče cena i do 300 evra! 09:32 BIZ 0
Alo/Đ.M. PONOSNO POKAZALA PRIZNANJE! Viki Miljković proglašena za najboljeg prodavca nekretnina ''Beograda na vodi'' u 2021. godini! 13:05 Vip 0
Alo/Đ.M. OGROMNO OGLEDALO I GLAMUR NA SVE STRANE! Zavirite u luksuzni stan koji je Lukas ostavio Sonji, detalji obaraju s nogu, a tek kada vidite dnevnu sobu! 08:38 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. CECA OTKRILA ŠTA JE SA LUKSUZNIM STANOM U BEČIĆIMA Tvrdili su da nije uknjižen, a kupio ga je još Arkan i ostavio Anastasiji i Veljku! 15:48 Vip 0
Alo/Rts/I.T. JEFTINI STANOVI U BEOGRADU Ovde možete kupiti nekretninu za manje od 1.000 evra 10:56 BIZ 0
Alo/Đ.M. KUĆE, VILE, STANOVI I GARSONJERE! Bogatstvo Gorana Bregovića procenjuje se na preko 30 miliona evra, a krš koji vozi privlači pažnju i para uši! 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. BAJKA ZA NJIHOVU NASLEDNICU! Marko i Luna pokazali kako su uredili sobu za malu Miju, rijaliti zvezde su pazile na sve, a jedan detalj posebno oduševljava! 12:19 Vip 2
Alo/Đ.M. OGROMNA TERASA, DVA KUPATILA I SOBA ZA MIJU! Ovako izgleda luksuzna nekretnina Lune i Marka za koju su iskeširali 160.000 evra! 07:48 Vip 4
Alo!/Sonja Andrić OSTVARILA NAJVEĆU ŽELJU Džehva kupila stan od 100 kvadrata, a evo koliko je novca iskeširala! 07:05 Vip 2
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSIJA OBJAVILA VESTI KOJE MENJAJU RAT: Ove četiri oblasti su naše, Ukrajina ide u zaborav! 20:04 Vesti 0
VEČERAS OVO NIKAKO NE SMETE DA ZABORAVITE DA URADITE Sutra je veliki praznik, ovaj običaj vernici poštuju vekovima 18:04 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR Blizancima nesuglasice sa partnerom, Lavu korak napred u karijeri, Vaga u centru pažnje 19:31