Kuriri/T.Đ DA LI JE MILICA TODOROVIĆ RAZLOG?! Petar Strugar prodaje stan od 150.000 evra u elitnom naselju! 23:15 Vip 0
Blic/I.T. CENA NEKRETNINA U SRBIJI VRTOGLAVO RASTE: Evo gde je u maju bila najveća potražnja, zabeležen i trend rasta u jednom delu Beograda 07:38 BIZ 0
Blic/I.T. BUDITE MUDRI I NAPRAVITE PRAVI IZBOR: Evo ključnih odgovora da li kupiti ili iznajmljivati stan! 13:40 BIZ 1
Kurir.rs/I.T. NOVA HIT KUĆA NA BRZAKA! Kvadrat jeftiniji od 300 evra, niču na sve strane, a ključ u ruke za DVA MESECA! 13:49 BIZ 1
Rina/V.Đ. Za parcelu od 400 kvadrata na Zlatiboru ponuđeno više od devet miliona, broj zainteresovanih investitora skočio tri puta 17:37 Vesti 0
Blic/I.T. ŽELITE DA KUPITE STAN? Cene vrtoglavo skaču,a evo koliko godina morate da radite za 60 kvadrata 15:25 BIZ 0
Blic.rs/Alo.rs/Đ.M. RASKOŠ I LUKSUZ POZNATE STARLETE Tamara Đurić uživa u elitnom naselju u Beogradu, a ovaj komad njene garderobe košta kao 10 prosečnih srpskih plata! 17:41 Vip 0
Alo.rs/Blic/N.A. DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE Ko ima para, taj sada kupuje, u krizama se prave najveći profiti! 10:23 BIZ 0
Vesna Đorđević EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ražnatovićeva i Kuljić odlučili da se skuće u samom centru Beograda, pevačica i biznismen kupili dva stana od pola miliona! 09:09 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OVO JE OTAC KOJI JE POGINUO U RAKOVICI Zakucao se kombijem u voz, njegovoj ćerkici (4) se bore za život 17:15 Hronika 0