Verina svekrva na svadbi doživela nervni slom i završila u bolnici: "Kada se vratila počeo je naš pakao, nije mogla da podnese "gubitak" sina" 17:38
"DOBILA SAM NERVNI SLOM ZBOG SVEKRVE" Došla je kući sa posla, stan je bio poluprazan, evo šta joj je uradila sa stvarima 19:36
ODBACIO IH SIN JEDINAC Vjera proživljava tešku agoniju od kad je dobila snaju, "rođeno dete nas je tužilo sudu" 16:08
SA SVEKRVOM RAŠČISTITE STVARI PRE VENČANJA Četiri razgovora koja morate da obavite kako biste izbegli svađe 13:08
OVO SVI TREBA DA ČUJU I UPAMTE Snaja je došla i žalila se na svekrvu, a otac Predrag Popović je dao savet zlata vredan 20:46
ALO.RS/S.Ć. U PORODICI JE BILO DOBRO DOK NISAM RODILA DETE Onda je za mene krenuo pakao, a napraviIa mi ga je svekrva, a tek moj muž 12:50 Žena 0
Naj žena NAJGORE ASTRO KOMBINACIJE SVEKRVA I SNAJA Jedna je najopasnija, dušu će vam pojesti, ima da ratujete bez prestanka 11:10
Naj žena.rs SVEKRVA IZ PAKLA "Došla je da mi pomogne oko čišćenja, a onda je okačila uznemirujuću fotografiju, ni u najluđim snovima nisam to očekivala" 11:43
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57