Alo/A.M. JEDVA ČEKAM DA POSTANEM OTAC! Vojaž zbunio javnost objavom na društvenim mrežama: Ne postoji veći dar u životu! (FOTO) 17:42 Vip 0
Republika/Alo/J.M. MC STOJAN IMA DEVOJKU?! Na društvenoj mreži je osvanula fotografija sa popularnom influenserkom, deluju prisno i nazdravljaju uz šampanjac! 21:15 Vip 0
Alo/K.G. RASTI SE ZAVRŠAVA KAZNA I KUĆNI PRITVOR! Evo kog datuma reper skida nanogicu! (FOTO) 11:10 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO PONAŠANJE GA SKUPO KOŠTALO! Kanje Vest nakon što je suspendovan na Instagramu dobio zabranu dolaska na Gremi! 18:53 Vip 0
Mediji/Alo/E.N. REPER IZ LESKOVCA OTEO DEVOJKU Zatočio je u vikendici, tukao, pretio i primoravao da od roditelja traži otkup od 3.300 evra 12:05 Hronika 1
Blic/Alo/K.G. SLUČAJNOST! Vojaž konačno otkrio svoje mišljenje o Bikoviću i da li je od njega tražio savet kada je gluma u pitanju 15:34 Vip 0
Alo/K.G. NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ANDRIJANA PUSTILA ŽIKI! A tek kakva je bila njegova reakcija! 20:26 Razonoda 0
Kurir/Alo/A.M. PORODICU NE VIĐAM NIKAD, A I PRIJATELJE SAM PRESTAO! Vojaž iskreno o svojoj karijeri i odricanjima! 17:00 Vip 0
Alo/K.G. ŠLJIVA ISPOD OKA I PODLIVI! Vojaž novom fotografijom zabrinuo sve pratioce, napravio opštu pometnju! (FOTO) 20:00 Vip 0
Alo/M.Č. ŠA ĆE ZAVRŠITI U LUDARI! Drugarica Nenada Aleksića zabrinuta za njegovo psihičko zdravlje: Konsultovao je i astrologe! 07:30 Vip 6
Pink/Alo/J.M. REP SCENA NIJE ISTA BEZ NJEGA! Gru bi na današnji dan napunio 49 godina, tragično je stradao, ali su njegovi hitovi ostali vanvremenski! 12:22 Vip 0
Alo/K.G. PROCURELI DETALJI IZ SUDSKOG DOKUMENTA! Otkriveno šta je Kim tražila od Kanjea prilikom razvoda 19:16 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. VOJAŽ DOBIO GLAVNU ULOGU U SERIJI! Evo koja popularna glumica mu glumi majku i dala mu je ovaj bitan savet! 16:02 Vip 0
Alo/K.G. KRALJICA ELIZABETA SPASILA SNUP DOGA! Hteli da proteraju slavnog repera jer je optužen za ubistvo! 12:55 Vip 0
Alo/K.G. KANJE VEST OPET IMA NOVU DEVOJKU! Reper sve šokirao izborom, a ona je preslikana Kim Kardašijan! (FOTO) 23:25 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NEPISMENA SAM, RASTA MI JE UVEO INTERNET! Ana Nikolić otkrila potpuno nepoznate detalje iz privatnog života i koliko joj je reper pomogao! 09:15 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RUSI UPALI U STAN I UBILI DVE ŽENE" Ukrajinski tužilac tvrdi: Namerno su pucali u civile 21:54 Vesti 0
VATRENI HAOS NA AERODROMU Avion se zapalio pri sletanju, jeziva scena sa mesta nesreće u Antaliji (VIDEO) 21:36 >> 21:50 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02