Marija Kostić "VOLIM JE, ALI JE GLUPA" Ermina dala sud o vezi Aleks i Cara, pa se osvrnula na kumu Ane Ćurčić 01:20 Vip 0
Marija Kostić NAVIJA ZA NJEGA OD POČETKA Ermina otkrila ko je njen favorit, Rodni je podržao u odluci 01:00 Vip 0
Marija Kostić "KAKVA CRNA LJUBAV?!" Ermina misli da će veridba Cara i Aleks brzo doživeti krah 00:40 Vip 0
Marija Kostić "KAFU ZAJEDNO NEĆE POPITI" Ermina uverena da je prijateljstvo Zorice i Ane obostrani interes 00:20 Vip 0
Marija Kostić "VEĆI JE PREVARANT I LOPOV OD ZVEZDANA SLAVNIĆA" Ermina raskrinkala Anu Čurćić pa priznala da ima dokaze protiv nje 00:00 Vip 0
Marija Kostić PUBLIKA U ŠOKU Dušica Jakovljević ponovo promenila lični opis, ovako dugo nije izgledala 23:40 Vip 0
Marija Kostić "SVE TVOJE MI JE LEPO" Maja i Janjuš iznenadili razgovorom pred finale Zadruge 23:20 Vip 0
Marija Kostić NE ŽELI DA GA POVEZUJU SA NJOM Fran Pujas otvorio sve karte, pa precrtao Anđelu Đuričić 23:00 Vip 0
Marija Kostić IPAK JE BILO DOGOVORA? Isplivao skandalozni snimak, ovako su pokašali da sakriju da su imali taktiku 22:40 Vip 0
Marija Kostić "OVO JE NAJNEIZVESNIJA SEZONA DO SADA" Voditelj Darko Tanasijević sumirao utiske, pa se prisetio nezaboravnih trenutaka 22:00 Vip 0
Marija Kostić PRVA REAKCIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA Anđela otišla u Crnu Goru, otkrio da li joj je porodica promenila mišljenje 21:00 Vip 0
Marija Kostić ŽANA TURIRA MILJANA Omnia ubacila Vračevića u mašinu, on je podigao, pa sa njom krenuo u bazen 20:45 Vip 0
Marija Kostić NOVA DRAMA Miljan udario Žanu gde je najtanja, ona pošizela zbog njegovih saveta da se ne razvlači sa klincima 20:30 Vip 0
Marija Kostić JEDNO DRUGOM ULEPŠALI ZADRUGU Žana i Marko se postideli zbog ljubavnog klipa, a Marković gaji nadu da će ostati zajedno 20:10 Vip 0
Nina Denda RAT NE PRESTAJE Zadrugari se ne smiruju ni pred finale rijalitija, ponovo su ušli u žestok sukob 19:20 Vip 0
Nina Denda NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U ZADRUZI! Ukućani su se javno obratili fanovima, pa se potresnom pesmom zauvek oprostili od rijalitija 17:00 Vip 0
Olgica Kosovac ONA JE ZARADILA 144.000 EVRA! Alo! ekskluzivno otkriva ko je najviše profitirao od učešća u rijalitiju 09:30 Vip 0
Marija Kostić ČEKA GA SUSRET SA PALČICOM Marko Petrušević Petrući zauzeo je 22. mesto u ''Zadruzi 6'' 03:00 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07