ULIČARKA ODVRATNA! Marija Kulić se ne smiruje, besno se obratila iz spoljnog sveta, ne može više da izdrži 11:15 Vip 0
ISPLIVALA ŠOK TAJNA O ANĐELI ŠPARAVALO Kad za ovo sazna Miljana Kulić, leteće perje na sve strane 17:53 Vip 1
MILJANA KULIĆ PONOVO BESNI ZBOG ZOLE: Prestani to da pominješ, ja stvarno ne mogu da verujem... 16:38 Vip 0
HITAN PREKID PROGRAMA U ELITI! Miljana se nikad surovije nije obratila porodici, ovo niko nije očekivao 10:05 Vip 0
OBEZBEĐENJE OPKOLILO IMANJE! Učesnik se razjaren zaleteo na Miljanu Kulić, ne mogu da ga obuzdaju! 20:15 Vip 0
MARIJA KULIĆ OKRENULA PLOČU! Prvo izgrdila Miljanu zbog intimnih snimaka, a sada stala u njenu odbranu 13:53 Vip 0
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Miljani Kulić popustile kočnice, Darjan napravio šok potez, zaboravili na kamere 10:01 Vip 0
NA OVO DO SADA NIKO NIJE PRISTAO Miljana priredila dečku nezaboravan trenutak, on se oduševio kao nikada! 08:00 Vip 0
MILJANA PREKINULA PROGRAM I OBRATILA SE MAJCI Kulićeva ne može da dođe sebi nakon žestoke akcije, uputila Mariji ove reči! 19:20 Vip 0
MILJANA I MILICA NAPRAVILE KARAMBOL Pljušte uvrede i kletve, izgovorene nikad gore stvari na račun Kulićeve 17:55 Vip 0
OGLASILA SE DARJANOVA MAJKA! Evo šta je rekla za Miljanu i vrelu akciju sina, žestoko potkačila Mariju Kulić 11:20 Vip 0
VRELA AKCIJA MILJANE I DARJANA RAZBESNELA UKUĆANE! Popustile im kočnice, Marija će doživeti pomračenje kada ovo vidi 10:43 Vip 0
VIŠE TE NIKO NE ŽELI! Marija Kulić očajna nakon vrele akcije Miljane i Darijana, poručila da je digla ruke od nje 10:00 Vip 0
MILJANI KULIĆ PONOVO PRETI DISKVALIFIKACIJA? Napravila totalni haos u Beloj kući, javno zapretila, čeka se odluka produkcije 09:10 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA VAS VRTE OKO MALOG PRSTA A DA TOGA NISTE NI SVESNI Najveći su manipulatori, bežite od njih kao đavo od krsta! 14:00 Razonoda 0