DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 10. JANUAR Ovnovi, čuvajte se spletki na poslu, Strelčevima sve ide od ruke 19:34
OVA TRI ZNAKA SE NAJVIŠE RAZBOLJEVAJU Bore se sa najtežim bolestima, evo koji organi su im najugroženiji 11:48
NJEGA JE BAŠ TEŠKO PROČITATI Ekstremno tajanstven znak, nikada vam neće reći sve što mu je na pameti 20:34
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 8. JANUAR Škorpije pod uticajem okoline, Bikovi posvećeni partnerskim odnosima, a šta je sa Rakovima? 19:32
KRŠE NOVOGODIŠNJE ODLUKE 1 KROZ 1 Ovi znaci će radije izabrati uživanje nego disciplinovanost, karakter im je nula 21:32
SVE OČI SU UPRTE U NJIH GDE GOD SE POJAVE Ova 4 znaka imaju urođen osećaj za modu, njihova lepota ostavlja bez daha! 18:34
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. JANUAR Blizanci, ugađajte sebi, Škorpijama stižu povoljne poslovne vesti 19:38
DA LI ĆETE BITI ZDRAVI U 2024. GODINI? Dva znaka "pucaće" od snage cele godine, a ova dva će biti non stop kod lekara 17:37
KAKO NOVU GODINU DOČEKUJU HOROSKOPSKI ZNACI Evo ko u kafani luduje do zore, a ko bi radije ostao u krevetu 10:16
RIBE - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024 Ljubomora u ljubavnim odnosima tokom jeseni, poslovni napredak do kraja godine 20:32
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 31. DECEMBAR Ribe u dobrom raspoloženju, Blizancima stižu lepe vesti u narednih mesec dana 19:33
ZLOPAMTILA UVEK I ZAUVEK Ovim znacima ništa ne može da promakne, nikada ne ulazite u raspravu sa njima nespremni 21:22
VODOLIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024 Akcenat na novcu između juna i avgusta, početak godine otvara vrata za novu ljubav 20:33
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. DECEMBAR Škorpijama pada energija zbog jedne stvari, Strelci su puni vrhunskih ideja 19:35
TEODOSIĆ POBESNEO ZBOG SUDIJSKIH ODLUKA Evo zašto je Zvezdin plejmejker isključen u finišu meča u Milanu (VIDEO) 22:44