Kurir/Alo.rs/D. I. GOCA ILI JE SLAGALA U CRKVI ILI SE NEKAKO RAZVELA BEZ MENE Ivan Marinković tvrdi da je još u braku s Tržanovom, pa otkriva: Miljana mi nudi dete kao sapun! 21:40 Vip 1
Alo.rs/M.A. GOCA TRŽAN SE RAŠI ZAVETOVALA NA VEČNU LJUBAV I PRED BOGOM Pevačicina poruka dan nakon venčanja rečima ohrabrila sve žene (FOTO) 13:30 Vip 0
Alo.rs/M.A. BELA HALJINA, ŠEŠIR I MREŽA PREKO LICA! Goca Tržan zablistala na venčanju, neobična torta oduševila sve prisutne, a evo i koje ima značenje (FOTO) 18:30 Vip 1
Alo.rs/D. I. GOCA NAZDRAVLJA SA GOSTIMA Fotografija pevačice sa svadbenog ručka sve oduševila! 13:51 Vip 0
Alo.rs/V. Đ. VENČALI SE GOCA TRŽAN I RAŠA NOVAKOVIĆ Pevačica se u crkvi zaklela bubnjaru na večnu ljubav, iznenadićete se šta je obukla mlada! (VIDEO) 12:47 Vip 0
Alo/Đ.M. SAZNALA SAM DA JE IŠLA U NARGILA BAR! Goca Tržan otkrila kako vaspitava ćerku, ovo joj striktno zabranjuje, a ipak popušta u nekim stvarima 11:00 Vip 0
Alo.rs SRAM VAS BILO ŠTO SE U TIM GODINAMA OVAKO SLIKATE! Tijana Dapčević smršala 45 kilograma, pa se skinula u kupaći, komentari srušili interent, a ova pevačica je odmah pohvalila (FOTO) 20:35 Vip 2
Alo/M.G. BLAGO RAŠI KAKVU ŽENU IMA Goca Tržan nadmašila samu sebe, gole grudi jedva pridržavala rukama (FOTO) 21:50 Vip 1
Alo/M.G. GOCA TRŽAN POKAZALA SREDNJI PRST Pevačica odlučila da se izoluje od svega, pa ovim skandaloznim potezom šokirala javnost (FOTO) 09:00 Vip 0
Alo/M.G. GORE MREŽE Goca Tržan u toplesu, pevačica se skinula na plaži, pa pokazala zadnjicu u prvom planu (FOTO) 12:45 Vip 0
Alo/M.G. U OVOM IZDANJU JE NISTE VIDELI Goca Tržan sa usisivačem u ruci pokazala kakve domaćice muškarci vole, a da nisu očajne (FOTO) 15:45 Vip 0
Blic/Alo.rs/M.A. JEDEM KAO PTIČICA I STALNO TRENIRAM! Goca Tržan otkrila uz pomoć koje ishrane je liniju dovela do perfekcije, ali i šta je radila na svom licu 17:55 Vip 2
JADNA LI MU MAJKA! Nakon što je Raša izjavio da bi sa njom vrlo rado imao intimne odnose, oglasila se i Suzana Mančić, a njena reakcija je još bolja! 10:53 Vip 0
ALO/Pink/T.Đ DA LI JE SPREMAN DA BUDE SA MNOM IAKO NE BUDEMO IMALI DETE?! Goca Tržan iskreno o odnosu sa Rašom, ali i najosetljivijoj temi! 19:59 Vip 1
Alo/T.Đ TO JE BIO OČAJAN ODNOS Goca Tržan progovorila o pravoj istini koja se krije iza Ivana Marinkovića! 17:30 Vip 1
Alo/M.G. DIGLA RUKE OD NEUSPELIH POKUŠAJA Iako je javno parove ohrabrivala na vantelesnu oplodnju Goca Tržan odustala: "Nemam više snage" 07:50 Vip 1
Alo.rs/M.A. Nakon komentara koje je dobila za vantelesnu oplodnju kojoj se podvrgla, Goca Tržan poslala poruku koju ćete zapamtiti! 10:55 Vip 2
Alo/M.Č. SRAMOTA! Nakon što je Olivera Kovačević pljunula po srpskim umetnicima, estrada stala u odbranu i žestoko joj odbrusila! 07:30 Vip 3
Alo/Story/T.Đ Naijskrenija i najtužnija ispovest Goce Tržan o majčinstvu: Ove snažne reči osetiće svaka žena, svaki roditelj! 20:40 Vip 1
Alo/T.Đ NAKON PITANJA O IVANU MARINKOVIĆU Ceo studio se orio koliko se prodrala na sam pomen njenog bivšeg muža - Goca Tržan poludela! 23:40 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
ODAVNO BISMO POSLALI TRUPE U UKRAJINU, ALI... Vrhovni NATO general objasnio razliku između Rusa i Talibana 21:46 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. NOVEMBAR Ovnovi, stvarno je vreme da se okrenete sebi, Ribe moraju biti promišljenije 19:23