OBJAVLJENA PORUKA NA ANĐELINOM INSTAGRAMU IZAZVALA PRAVI ŠOK! Evo da li su za njen odnos sa Gastozom, sada je sve jasno! 20:20 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PREBLEDELA OD ŠOKA! Gastoz priznao da je upoznao Zvezdana Slavnića, otkrio i detalje razgovora! 08:17 Vip 0
GASTOZ KONAČNO PRIZNAO SVE! Anđela nije ni svesna šta joj se sprema, Marinković ne može više da izdrži 06:00 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Bivša zadrugarka javno podržala Gastoza: "Bio si bolji izbor od monstruma" 13:57 Vip 0
OTKRIVENO SA KOJOM CIMERKOM JE GASTOZ IMAO ODNOSE! Nastaće opšti haos u Eliti, ovo su pokušali da sakriju od javnosti! 15:35 Vip 1
POLOMIO MI JE NOGU NA 3 MESTA, DOBIO JE ZATVORSKU KAZNU Bivši zadrugar šokirao izjavom o Gastozu: Smanjena mi je životna aktivnost 20:20 Vip 0
GASTOZA ČEKA HAOS KADA IZAĐE IZ ELITE 8 Otkriveno sve o njegovom ulasku u rijaliti, ovo je prava istina! 14:47 Vip 0
ON JE SPECIJALNO IZNENAĐENJE U ELITI 8! Samo troje ljudi znalo je da ulazi, 7 godina se čekalo na njegovo pojavljivanje! 01:35 Vip 0
"LJUDI TO VOLE, ŠTA JA DA RADIM" Gastoz brutalno iskreno o nastupima Desingerice: Ne pije mi se taj njegov šejk! 17:55 Vip 0
GASTOZ U GIPSU! Napustio Urgentni centar i otkrio u kakvom je stanju, evo šta se dogodilo 16:28 Vip 0
DVA I PO MESECA PAKLA! Nenad Marinković Gastoz konačno o danima iza rešetaka: "Uhapšen sam zbog posedovanja pečuraka" 06:30 Vip 0
NISAM MOGAO DA DIŠEM! Gastoz prvi put otkrio zbog čega je uhapšen, obelodanio strašne stvari 22:15 Vip 0
PANDURI SU BILI ŽELJNI DA ME PONIZE! Gastoz prvi put progovorio o paklu kroz koji je prošao na Tajlandu, dva i po meseca proveo u zatvoru 18:40 Vip 0
GASTOZ ĆE USKORO BITI PUŠTEN IZ ZATVORA! Evo šta će se dalje dešavati, ovo su svi detalji 16:25 Vip 0
ZA GASTOZA SE I DALJE SKUPLJAJU PARE! Nakon njegovog hapšenja društvenim mrežama kruži šok fotografija! 18:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
BESNI STRAVIČNA OLUJA, VODA NOSI SVE PRED SOBOM, IMA MRTVIH Objavljeni zastrašujući snimci iz evropske zemlje 15:15 Vesti 0