NATALIJA JE SAZNALA DA NJEN MUŽ IMA LJUBAVNICU Zbog jednog detalja na fotografiji otkrila je da je vara i to sa ženom kojoj je najviše verovala 18:44
"MUŠKARAC JE LAV, ON JE ZVER, ZATO NIKADA NE MOŽE BITI KUČE" Muž otkrio zašto oni napuštaju svoje žene 12:22
MUŽ JOJ DAJE 200 EVRA MESEČNO ZA ČIŠĆENJE KUĆE, NAPRAVILA PAKLENI PLAN: Nema pojma da sav novac ide u moj džep 19:33 BIZ 0
SOFIJA VERGARA POKRENULA GLASINE O RAZVODU Dugo nije viđena u javnosti sa mužem, ni njen rođendan nisu slavili zajedno 10:48
GODIŠNJICU BRAKA PROSLAVILA VATRENIM POLJUPCEM Džulija Roberts dokazala da holivudski brakovi mogu da traju 20:02
Naj žena MUŽ NAŠAO FOTOGRAFIJU ŽENE NASTALU 11 GODINA PRE BRAKA Zbog jednog detalja koji je video, zanemeo je od šoka 12:23
Naj žena SLAVNA MANEKENKA I MUŽ NE SKIDAJU RUKE SA NJENOG STOMAKA Šuška se da je Hajdi Klum trudna 18:57
Naj žena SUMNJAM DA ME MUŽ VARA Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže? 16:49
M.Georgijev PRVI BRAK IM JE SAMO PROBA Znaci zodijaka koji će se verovatno dva puta venčavati 12:30 Žena 0
N.Denda OVO JE PRVI MUŽ ZORICE MARKOVIĆ! Prevario je, o njemu nikada ne priča, a sada je isplivala fotografija sa njihove svadbe (FOTO) 06:40 Vip 0
M.Georgijev UBEDLJIVO NAJGORI MUŽEVI U ZODIJAKU Muškarce rođene u ova tri znaka ne birajte za brak 19:30 Žena 0
N.Denda "ZA BUDUĆU MAMU" Helenu Topalović muž obasipa pažnjom, za ovaj poklon je iskeširao nekoliko hiljada evra! (FOTO) 14:25 Vip 0
Ermin Biberović ELMA SINANOVIĆ SLOMLJENA ZBOG SMRTI Nikada neće preboleti, njena potresna ispovest tera suze na oči "Izgubila sam najvećeg prijatelja..." 21:00 Vip 0
S.Ćorić MUŽU STRIC OSTAVIO VELIKI NOVAC Ispovest očajne Srpkinje: "Dok čeka 600.000 dolara, skroz se promenio, stalno mi preti" 16:32 Žena 0
V.Đorđević ISKRENA DO KOSKE Jelena otkrila kakav odnos ima sa suprugom i zašto ga krije od očiju javnosti 01:00 Vip 0
Maša Georgijev SINOVI NE ŽELE DA VIDE PROPALU POP ZVEZDU Stide se njenog ponašanja, oglasio se i bivši (FOTO) 19:00 Žena 0
Milica Veličković NOVI HAOS TANJE SAVIĆ! Ženi se bišvi muž Dušan, zaljubio se u novu izabranicu, spremaju se da joj naprave pakao od života, a evo ko je ona 15:07 Vip 0
Milica Veličković PRVE FOTOGRAFIJE MLADENACA! Džejeva ćerka Marija zablistala u raskošnoj venčanici, a evo kako izgleda mladoženja! (FOTO) 14:31 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37