Alo/A.J. UMRLA JE U JEZIVIM MUKAMA! Potresna priča slavne pevačice, smatrali su je božanstvom, a uništio je muž kojeg je obožavala 20:50 Vip 0
Alo/B.S. PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA SA ZVEZDANOM Slavnić izneo detalje razgovora sa Ćurčićevom, spreman da otkrije pravu istinu o njihovom zajedničkom životu 14:00 Vip 0
Alo/E.B. BILA JE NA VRHUNCU SLAVE, A ONDA ODJEDNOM NESTALA I POVUKLA SE Udala se za biznismena koji joj je promenio život, a onda se desila stravična smrt! (FOTO) 22:00 Vip 0
Alo; SRBI SE ZBOG OBOGA POSVAĐALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Ženu pozvao muž, ona potrčala da se javi, a onda joj je ljubavnik pobesneo! 16:47 Vesti 0
Alo/N.D. "OTAC ME JE SA KOSOVA PREVEZAO DO BEOGRADA" Jana Todorović o teškom odrastanju i napuštanju rodnog grada: "Nije bilo lako za dete sa sela" 11:15 Vip 0
Alo/N.D. ŠOK PROMENA! Veljko Piljkić doneo konačnu odluku, prelomio je i uradio nešto neočekivano, Seka je sve obelodanila (FOTO) 08:35 Vip 0
Alo/N.D. JEDNA NOĆ JOJ JE PROMENILA ČITAV ŽIVOT Evo kako je Branka Katić upoznala Džulijana, ove detalje javnost nije znala 12:34 Vip 0
Alo/A.J. PROŠLA KROZ PAKAO Našu poznatu pevačicu muž pokušao da ubije na jeziv način, otkriveni svi detalji! 16:45 Vip 0
Alo/E.B. HARALA JE DEVEDESETIH, ČITAV REGION JE HIPNOTISALA Muž pokušao da je ubije, povukla se odjednom, a evo kako danas izgleda Nataša Đorđević! (FOTO) 10:20 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK JE BIO PRVI CAKANIN MUŽ Bićete u šoku kada saznate ko je u pitanju, a konačno razvezala jezik i otkrila sve o njemu 08:56 Vip 0
Alo/E.B. JUGOSLAVIJA JE BILA HIPNOTISANA NJOM, SMRT MUŽA JU JE RAZORILA Odjednom nestala i povukla se, a evo čime se danas bavi i kako izgleda Vera Čukić! (FOTO) 10:45 Vip 0
Alo/A.J. LJUBAV IM SE DESILA NA NEOBIČNOM MESTU Otkriveno ko je muž Jelene Janković, ugledni je doktor, sa njim ima ćerku Unu 20:00 Vip 0
Alo/A.J. ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA VESNE ZMIJANAC Nevinost izgubila sa nastavnikom matematike, ljubavnik joj je bio ovaj moćnik, poznatog muža varala sa ovim kolegom i tu se spisak ne završava! 19:00 Vip 1
Alo.rs/Telegraf.rs DRAMA U RAKOVICI Ruskinja iskasapila muža nožem i izudarala ga čekićem, pa se predala policiji! 15:49 Hronika 0
Alo.rs/Region "I ja tebe volim ljubavi" - to je čula policija dok je žena ubadala muža nožem - a onda je OSLOBOĐENA 10:23
Alo/N.D. SKINUO SE MUŽ MIJE BORISAVLJEVIĆ Bojan usijao društvene mreže, žene ne mogu da veruju da on zapravo ovako izgleda! (FOTO) 07:30 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ FRAJER JE MUŽ GLUMICE PAULINE MANOV Krije se od svih, jako je uspešan uticajan, imali velike i turbulentne krize u braku! (FOTO) 20:54 Vip 0
Alo!/Mediji BRUTALNO NASILJE NA ZVEZDARI! Pijan došao kući, pa pred detetom šamarao suprugu i pretio da će ih ubiti! 13:46 Hronika 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK JE MUŽ SANJE KUŽET Neviđena je frajerčina, krije ga kao zmija noge, a konačno ih vidimo zajedno u javnosti (FOTO) 22:14 Vip 0
Alo.rs KO ĆE KOME AKO NEĆE SVOJ SVOME Mladen iz Aranđelovca je učinio jedan nedopustiv korak, rodbina u šoku, prijatelji bez reči a majka mu je rekla ovo 10:21 Vesti 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00