Alo!/Telegraf.rs JEZIVO PORODIČNO NASILJE U BORČI Nasilnik tukao i šutirao suprugu pred maloletnim sinovima 16:38 Hronika 0
Gloria/Alo/N.D. "BILA MI JE ZASTRAŠUJUĆA TA POMISAO" MC Sajsi progovorila o trudnoći, otkrila zašto je krila trudnoću, a evo kako je njen muž reagovao 14:40 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "MISLIM DA SU ME VARALI" Neda Ukraden nikada iskrenije o braku i odabiru partnera: Muškarci su se uvek takmičili sa mnom! 19:50 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. NAKON DUŽEG PERIODA NEVENA BOŽOVIĆ PROGOVORILA O ĆERKI I SUPRUGU Uživa u majčinstvu i porodičnom životu 12:30 Vip 1
Alo/V.Đ. OČAJNA ŠTO NE MOŽE DA NAĐE MUŽA Milica Tdorović progovorila o bolu zbog toga što nema dete! 22:20 Vip 1
Alo/E.B. MISTERIOZNI MUŽ SANJE KUŽET Ne voli da se eksponira javno, a evo kako izgleda i čime se bavi! (FOTO) 14:55 Vip 0
Alo.rs/Telegraf.rs UBILA MUŽA PA GA PREKRILA PEŠKIROM Jasmini iz Surčina ponovo odloženo suđenje! 11:36 Hronika 0
Kurir/Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK STOJI IZA SUZANE MANČIČ Niko nije smeo da pisne o njemu, sada jasno i zašto, konačno otkriveno čime se bavi i zašto je toliko uticajan! 09:35 Vip 1
Alo!/Mediji SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SOKOBANJU Pesnicom patosirala supruga, a razlog je krajnje bizaran! 16:45 Hronika 0
Alo/V.Đorđević ODREŠIO KESU Gobelja Kaći kupio skupoceni komad nakita, od cifre će vas zaboleti glava! (FOTO) 15:06 Vip 0
Alo/E.B. ŠOKANTNO PRIZNANJE Naša pevačica uhvatila muža u prevari, a evo šta se nakon toga desilo! 20:16 Vip 0
Hello/Alo/E.B. POTRESNI DETALJI O TINI IVANOVIĆ Sa 16 godina rodila sina, deset godina imala zabranu da ga vidi: "Prišla sam mu na ulici i rekla da sam njegova mama" 10:25 Vip 0
ALO.RS/S.Ć. SMILJA ZNA ŠTA HOĆE Žena traži muškarca za vezu, zbog urnebesnih uslova objava se brzinom munje širi regionom 07:11 Razonoda 0
Alo/N.D. "UPOZNALI SMO SE NA KOSOVU" Jana Todorović otkrila kako je izgledao njen prvi susret sa mužem: REKAO JE BIĆEŠ MOJA, ILI NIČIJA 14:00 Vip 0
Grand/Alo/N.D. "DA LI SI SIGURNA DA TE MUŽ NIJE PREVARIO?" Branka Sovrlić dobila šok pitanje, pevačica se zbunila pa otkrila DA LI JOJ JE SUPRUG BIO NEVERAN 11:40 Vip 0
Alo/N.D. TRI DECENIJ JE U BRAKU SA FUDBALEROM Ovo je muž Sanje Đorđević, pevačica otkrila detalje njihovog života: "SELILI SMO SE IZ GRADA U GRAD" 11:40 Vip 0
Alo/B.S. GODINAMA NIJE IZNOSILA NIŠTA O NJEMU Bebi Dol otkrila ko je njen muž "SRELI SMO SE NA ROĐENDASKOJ ŽURKI I TU SMO SE SMUVALI" 10:20 Vip 0
Alo! / O. K. KRIJE GA DVE DECENIJE Ovo je muž Vesne Vukelić Vendi koji beži od javnosti (FOTO) 09:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37