Alo; "BRANE MI DA RODIM DETE MRTVOG SUPRUGA!" Tijanin muž je bolovao od raka testisa, na samrti je dao odobrenje, ali onda počinje birokratski pakao! 07:43 Vesti 0
Alo/N.D. "LJUBAVNICA IMA MILION" Goga Sekulić progovorila o emotivnom životu: Danas su moderni političari, neki se raspituju za mene 19:08 Vip 0
Alo/N.D. OTKRILA ZAŠTO NEĆE DA SE UDA Marijana Mićić već deset godina uživa sa Milošem, rodila mu ćerku, a zbog ovoga ne želi da stane na "ludi kamen" 18:20 Vip 0
Mediji/Alo.rs DETALJI TRAGEDIJE U PRIŠTINI Klečao na kolenima neposredno pre ubistva trudne žene 20:02 Hronika 0
POSLE UBISTVA MUŽA PONOVO ZAVRŠILA NA POTERNICI Bratu pucala u oko i slepoočnicu da bi mu otela majčin stan! 19:00 Hronika 0
Alo.rs AKO GA VIDITE ODMAH JAVITE POLICIJI Ovo je osumnjičeni za ubistvo trudnice u 9. mesecu (FOTO) 18:05 Hronika 0
Alo; MONSTRUOZAN ZLOČIN U PRIŠTINI! Trudnica u devetom mesecu trudnoće ubijena ispred bolnice! 20:57 Hronika 0
Republika/Alo/N.D. MOJA JE ZADNJA Maja Berović progovorila o braku, roditeljstvu, ali i detinjstvu: Najteže mi bilo kad sam napustila rodni grad 22:00 Vip 0
Alo/M.K. MAJKA PARIS HILTON SAOPŠTILA PRETUŽNE VESTI Niko nije znao koliko se borila, bogata naslednica nije uspela 22:30 Vip 0
Informer/Alo/N.S. PROŠLA SAM KAO BOSA PO TRNJU! Goca Tržan ogolila dušu: Na čelu mi je pisalo raspuštenica 18:20 Vip 0
alo.rs/crnobelo/Lj.Č. Astrolozi otkrivaju: Ko je najgori, a ko najbolji muž prema horoskopu? 13:00 Žena 0
Alo BEOGRAĐANKU MUŽ NEPRIJATNO IZNENADIO NA DAN SVADBE Kad se vratila od frizera na vratima je sačekalo OVO (FOTO) 08:28 Vesti 0
Blic/Alo/M.K. EMOTIVNO ISPUNJENA Tijana Bogićević se razvela posle sedam godina braka, a sada kaže da je opet zaljubljena 15:10 Vip 0
Alo/N.S. PROŠLA PRAVU AGONIJU Zvezda Granda se našalila, pa poručila svima: Devojke rado izađu sa onim koji živi sa ženom, nego sa majkom! (VIDEO) 12:35 Vip 0
Alo.rs/Mediji UŽAS! ŽENA ZARILA NOŽ U LEĐA MUŽU U HRVATSKOJ Poznato i kako je došlo do stravičnog napada 20:17 Vesti 0
Grandonline/Alo/N.D. NARIKALA SAM KAD SU GA SAHRANJIVALI Vesna De Vinča progovorila o smrti supruga: 23 godine nisam skinula crninu! 14:25 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. NEPRIJATNO Cakana prokomentarisala komentare koje je njen suprug ostavljao ispod Kijinih fotografija: ON VOLI SAMO MENE 20:30 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
EVO KAD STIŽE SNEG U NIŽIM PREDELIMA Temperature već pale na -5, evo kad kreće prava zima 07:00 Vesti 0
"UBIĆU VAS KADA IZAĐEM IZ ZATVORA" Alija je ovo rekao Madžgaljima pre osam godina, a sada je to i uradio 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06