Kurir/Alo/A.J. NAKON SKANDALA Tamara Đurić uhvaćena sa mužem i ćerkom, svi su šokirani gledali samo u jedno 22:40 Vip 0
Alo/A.J. MAŠTALA SAM DA PREŽIVIM Naša glumica imala teško detinjstvo, razvela se od svoje najveće ljubavi, a sada ljubi 18 godina starijeg 09:30 Razonoda 0
Alo/A.J. NISAM HTELA DA BUDEM ŽRTVA Tamara Dragičević progovorila o bračnoj krizi: Pojavio bi se osećaj krivice... 22:25 Razonoda 0
Alo/N.S. NISAM MOGLA DA GA SMISLIM Zorica Brunclik nikad iskrenije o ljubavi sa Kemišom: Šmekerica, došao iz Nemačke 17:30 Vip 0
Alo/A.J. TOPALKOVA ĆERKA SE HVALI LUKSUZOM Helena krije muža od očiju javnosti, a sad dobila roleks i skupoceni parfem 14:23 Vip 0
Tanjug/ALO.RS OSUĐEN MUŽ NENSI PELOSI Dobio 5 dana zatvora i 3 godine uslovno za ovo delo 20:18 Vesti 0
Skandal/Alo/A.J. RAZVODE SE PRIJOVIĆKA I FILIP? Gradske priče sve bučnije, a evo šta je prava istina i koji problem imaju 09:30 Vip 0
Alo/A.J. OPSEDNUT JE, TO MU JE SADA U PRVOM PLANU Viki Miljković progovorila o sinu, pa spomenula i snajku: To je njegov izbor 09:10 Vip 0
Alo/A.J. POČELI DA ŽIVE ZAJEDNO POSLE ČETIRI DANA VEZE Pevačicin muž uhvaćen sa konobaricom, ona mu oprostila, a to je bio samo početak drame 08:00 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE MUŽ KATARINE ŽUTIĆ Njega ne viđamo u javnosti, zajedno su deset godina, a evo kako on izgleda 20:35 Razonoda 1
Kurir/Alo/A.J. ON IMA SVOJE MUŠKE AKTIVNOSTI Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci: Ja sam domaćica 16:30 Razonoda 0
Alo/A.J. ZAJEDNIČKO LETOVANJE NAKON POMIRENJA Naši glumci se razveli pre sedam godina, a sada se ponovo vole, a evo gde se provode 21:08 Razonoda 1
Mediji/ALO.RS MAJKA MONSTRUM POKUŠALA DA PODMETNE MUŽU Podignuta optužnica protiv Hrvatice koja je pokušala da ubije svoje dete 12:12 Vesti 0
Kurir/Alo/N.S. BEBI DOL 8 GODINA UŽIVA U BRAKU! Njen muž je najveća misterija, a ove detalje niko nije znao 15:12 Vip 0
Alo/A.J. ZBOG KEMIŠA SAM SE OŠIŠALA DO GLAVE Zorica Brunclik iznenadila izjavom, odmah se pokajala 07:20 Vip 0
Mediji ZALJUBILI SE KAO DECA Evo ko je Blaženka, sestra iz Fronta koju je ubio muž u Batajnici 13:42 Hronika 0
NajŽena.rs LJUBAVNIK BEZ TRUNKE ODEĆE BEŽI PREKO TRAVNJAKA: Muž zatekao ženu na delu i sve snimio 11:31
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31